• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kobieta / mężczyzna - odmienne podejście do seksu

Mężczyzna

Hakuzery

Seks Praktykant
Nie ma takich kobiet, które by odpychały wszystkich.

Niestety natura okazała się dla niej okrutna - wyglądała niczym żeńska wersja dzwonnika z Notre-Dame, do tego intelekt poniżej przeciętnej. Pomimo tego nie brakowało jej adoratorów, nawet facetów uchodzących za przystojnych w opinii innych kobiet.
Brzydactwo/pasztetowatość, to charakterystyczny typ urody, która jest bardzo atrakcyjna, dla bardzo dużej ilości facetów. Przekona się o tym każdy, kto kiedykolwiek będzie próbował uwieść "paszteta" z okolicy. Wydaje się, że będzie łatwo, bo konkurencji na ma, a jest bardzo trudno i konkurencja bardzo duża.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
jesteście w stanie bzyknąć laskę, która Was niczym nie pociąga?
Mnie się nie zdarzyło,ale nie mogę wykluczyć tego w przyszłości...
Przeglądając FB, czytając artykuły w necie jeśli tylko pojawi się zdjęcie kobiety (ubranej) to pojawiają się stulejarskie komentarze, nie ma znaczenia czy portal/profil motoryzacyjny, wędkarki, o gotowaniu, czy porady prawne, czy inny.... wszędzie pełno stulejarzy. Czemu nie ma podobnych komentarzy od kobiet?
Trolle?
Tutaj na forum jest przewaga facetów, na innych portalach erotycznych, randkowych również przeważają samce, do tego stopnia, że takie Tindery czy inne Erosośtam botami uzupełniają liczbę kobiet bo jest ich niedobór. Przecież w społeczeństwie nie ma przewagi mężczyzn.
I tak już zostanie...o ile mała ilość kobiet Mi nie przeszkadza...lepiej iść w jakość a nie ilość...to z kolei boty nie są fajne...
Czy Wy panowie również dostajecie na priv, czy pod postami takie obleśne komentarze od kobiet? Czy nagabują Was kobiety stulejarskimi tekstami, wysyłają nudesy nawet jeśli o nie nie prosicie? Odpowiadacie na wiadomości typu "hej", "cześć", które kobiety zwykle ignorują?
Hmmm....