Pytanie skąd wziąść kilka kobiet chętnych na sex z jednym facetem. To jedynie juz sytuacja platna zeby to sie wydarzyloCo myślicie dziewczyny o tym żeby pooglądać swoich partnerów jak to robią z innymi kobietami?
Moja fantazja posuwać przy mojej innąCo myślicie dziewczyny o tym żeby pooglądać swoich partnerów jak to robią z innymi kobietami?
Nie wiem jak mąż, ale możemy zrobić aby on patrzyłTu się nie zgodzę. Ja czasem fantazjuję o seksie mojego męża z inną kobietą. Na początek mógłby być sam na sam z kochanką , a później mi to opowiedzieć. Kolejnym i najbardziej ekscytującym etapem byłaby obserwacja stosunku. Chciałabym być dość blisko i widzieć wszystkie szczegóły. Najbardziej zależałoby mi na widoku lizania sutków, penetracji od tyłu, gdy ona leży na brzuchu oraz fellatio - on siedzi, ona klęczy.
Pewnie! Można patrzeć z pozycji uczestnikaDzięki za propozycje, ale mąż już wszystko widział. Teraz ja bym chciała popatrzeć.
U nas to wzajemnie się naoglądaliśmy znaczy ja żonę a ona mnie taka równowagaDzięki za propozycje, ale mąż już wszystko widział. Teraz ja bym chciała popatrzeć.
Tylko czy on nie wolał by z inną kobietą ?Ja trochę w inną stronę. Mogłabym patrzeć jak mój facet bawi się z facetem. Miałby na to dyspensę
Ciekawe co widziałDzięki za propozycje, ale mąż już wszystko widział. Teraz ja bym chciała popatrzeć.
Wszystko co jest związane z cuckoldemCiekawe co widział
Mam dokładnie to samo, też chciałabym to zobaczyć. On mnie już widział z innym facetem, kobietą, ja jego z kobietą równiez i to niejedną.Ja trochę w inną stronę. Mogłabym patrzeć jak mój facet bawi się z facetem. Miałby na to dyspensę
Czytając to to jak bym słuchał mojej żony ma tak samo.Mam dokładnie to samo, też chciałabym to zobaczyć. On mnie już widział z innym facetem, kobietą, ja jego z kobietą równiez i to
Jest bi?Ja trochę w inną stronę. Mogłabym patrzeć jak mój facet bawi się z facetem. Miałby na to dyspensę
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Wytrysk kobiecy | Porady seksualne | 48 | |
A | Kobiecy Orgazm przez godzinę jak tego dokonać? | Seks | 46 | |
Squirt, kobiecy wytrysk. Lubicie doprowadzać swoje kobiety do wytrysku? | Seks | 37 | ||
P | Kobiecy orgazm | Seks | 0 | |
T | KOBIECY FETYSZ PLASTIKOWY PVC Z KOBIETA | Fetysze i perwersje | 3 |