Ja miałem z siostrą bardzo podobnie tylko że to siostra mi weszła jak majtki wygrzebywałem z kosza na pranie żeby wąchaćA rozwiniesz to co tam się stało

Ja miałem z siostrą bardzo podobnie tylko że to siostra mi weszła jak majtki wygrzebywałem z kosza na pranie żeby wąchaćA rozwiniesz to co tam się stało
A co zrobiła jak cię nakryłaJa miałem z siostrą bardzo podobnie tylko że to siostra mi weszła jak majtki wygrzebywałem z kosza na pranie żeby wąchać
Na początku była zdenerwowana bo wiedziała czego szukam przez kilka dni nie odzywaliśmy się do siebie ale po kilku dniach przyszła do mnie i od słowa do słowa skoczyło się tak że byłem w niej była to jedno razowa sytuacja ale majtki dalej podkradam a ona o tym wieA co zrobiła jak cię nakryła
Czy dała się... A rozmawialiście o tymNa początku była zdenerwowana bo wiedziała czego szukam przez kilka dni nie odzywaliśmy się do siebie ale po kilku dniach przyszła do mnie i od słowa do słowa skoczyło się tak że byłem w niej była to jedno razowa sytuacja ale majtki dalej podkradam a ona o tym wie
Tak uprawialiśmy sex ale od tego czasu o tym nie rozmawiamyCzy dała się... A rozmawialiście o tym
Rozumiem a podobało ci się z nią i jak myślisz co o na o tym myśliTak uprawialiśmy sex ale od tego czasu o tym nie rozmawiamy
Podobało mi się bardzo to był najlepszy sex w moim życiu jej chyba też bo do teraz jak mówiłem pozwala mi brać jej majtki i o tym wieRozumiem a podobało ci się z nią i jak myślisz co o na o tym myśli
Rozumiem a próbujesz zagadać by powtórzyć tamtoPodobało mi się bardzo to był najlepszy sex w moim życiu jej chyba też bo do teraz jak mówiłem pozwala mi brać jej majtki i o tym wie
Bardzo bym chciał ale nie wiem jak przyznam się 2 razy jej szczoteczka do zębów się doprowadziłem do spustu i póki co mi wystarcza jakby zaproponowała nie odmówiłbymRozumiem a próbujesz zagadać by powtórzyć tamto
RozumiemBardzo bym chciał ale nie wiem jak przyznam się 2 razy jej szczoteczka do zębów się doprowadziłem do spustu i póki co mi wystarcza jakby zaproponowała nie odmówiłbym
Jaki wiek Was obojga ???Ze swoją ciotką, zaczęło się od tego że wszedłem jej do łazienki gdy wychodziła z pod prysznica, zobaczyłem ją całą nago ale się speszyłem i spieprzyłem, ale za jakiś czas przyszła nawet się nie ubierała i zaliczyliśmy miły wieczór
Bzykanie szwagierki takie przygody się rozpisujeBzykalem się ze szwagierka
Jak odmówiły i co zrobiły po zdjęciachmnie odkąd tylko pamiętam kręcił na maksa seks z kimś z rodziny. Niestety fizycznie nigdy do niczego nie doszło, chociaż próbowałem coś zdziałać z ciocią i kuzynką. Obie otrzymały ode mnie propozycję wspólnego seksu, niestety obie grzecznie mi odmówiły. Skończyło się na wysyłaniu im moich zdjęć nago
Z kuzynką i waliłem przy starymKto miał jakieś incydenty z rodzinką ?
ojejKto miał jakieś incydenty z rodzinką ?
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
|
|
Damskie klimaty | Fetysze i perwersje | 4 | |
|
|
damskie klimaty | Ogłoszenia | 6 | |
|
|
Damskie klimaty | Ogłoszenia | 0 | |
|