A jak to się stałoDługa historia i nie wiem czy do tego wątku się zaliczy: wirtualny seks z synową

A jak to się stałoDługa historia i nie wiem czy do tego wątku się zaliczy: wirtualny seks z synową
W skrócie, przypadkiem odkryłem jej gadu gadu i tak wyszłoA jak to się stało
Ja miałem, ale nie ze swoją rodziną, tylko z rodziną kolegiKto miał jakieś incydenty z rodzinką ?
A opiszesz coś więcej nawet na pv?W skrócie, przypadkiem odkryłem jej gadu gadu i tak wyszło
Napisałem do ciebie wiadomośćA opiszesz coś więcej nawet na pv?
Także z chęcią poczytamNapisałem do ciebie wiadomość
Przypadkiem miałem dostęp do jej gadu gadu widziałem jej wiadomości i sporo się dowiedziałem z nich o niej. Długo biłem się z myślami gdyż jakby nie patrzeć to żona syna. Ale znając ją było mi łatwiej z nią pisać, nigdy się nie przyznałem ani jej ani synowi. Ciągle czasami piszemyTakże z chęcią poczytam
Jakieś pikantne tematy? Fotki?Przypadkiem miałem dostęp do jej gadu gadu widziałem jej wiadomości i sporo się dowiedziałem z nich o niej. Długo biłem się z myślami gdyż jakby nie patrzeć to żona syna. Ale znając ją było mi łatwiej z nią pisać, nigdy się nie przyznałem ani jej ani synowi. Ciągle czasami piszemy
Jak byś ocenił ostra suczka dobrze by dawała ??? Mi kiedyś ciotka powiedziała że jak ją dzisiaj będzie posuwał wujek to będzie myslała że to ja
Zwierzała się z rzeczy o których bym ją nigdy nie podejrzewał. Rozmowy były bez tabu o seksieJakieś pikantne tematy? Fotki?
A podoba Ci się wizualnie?Zwierzała się z rzeczy o których bym ją nigdy nie podejrzewał. Rozmowy były bez tabu o seksie
TakA podoba Ci się wizualnie?
Wiedząc o niej duzo i znając jej sekrety to bym jakoś nakręcał ją podczas jakiś rozmów w domu ale tak nie za bardzo żeby nie ogarnęła że Ty to Ty
Bałbym się że się coś wyda, ale różne rzeczy przechodzą przez myślWiedząc o niej duzo i znając jej sekrety to bym jakoś nakręcał ją podczas jakiś rozmów w domu ale tak nie za bardzo żeby nie ogarnęła że Ty to Ty
Właśnie to byłoby podniecające. A na bank nie powie mężowi- twojemu synowi o tym że pisała z TobąBałbym się że się coś wyda, ale różne rzeczy przechodzą przez myśl
I tak obecnie raczej rzadko i od święta się widujemy, ale może spróbuję coś sprowokowaćWłaśnie to byłoby podniecające. A na bank nie powie mężowi- twojemu synowi o tym że pisała z Tobą
Działaj, ile masz lat a ile ona?I tak obecnie raczej rzadko i od święta się widujemy, ale może spróbuję coś sprowokować
To już nie jest jakąś małolatą żeby się skarżyć, bardziej bym powiedział że z chęcią w to wejdzie z ciekawościJa 65 ona 36
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
|
|
Damskie klimaty | Fetysze i perwersje | 4 | |
|
|
damskie klimaty | Ogłoszenia | 6 | |
|
|
Damskie klimaty | Ogłoszenia | 0 | |
|