• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Klapsy po cipie.

Mężczyzna

grigorek

Seks Praktykant
Pytanie do Pań.Lubicie dostawać mocne klapsy po cipce???? Podnieca was to ??? Czy może jest to ból połączony z podnieceniem??? Mam zamiar sprawdzić to na żonie 😁 Lubimy ostrą jazdę i chcemy właśnie dodać kolejny element.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Tu w moim przypadku trzeba mieć wyczucie, co innego klepnięcie nawet mocniejsze, które jest nawet nakręcające w odpowiednich warunkach, a co innego te mocne klapsy, które opisujesz. To nie dla mnie.
Ale pamiętam, że Twoja kobieta to chyba lubi takie mocniejsze zabawy więc jak oboje lubicie to czemu nie :)

Mężczyzna

grigorek

Seks Praktykant
Tu w moim przypadku trzeba mieć wyczucie, co innego klepnięcie nawet mocniejsze, które jest nawet nakręcające w odpowiednich warunkach, a co innego te mocne klapsy, które opisujesz. To nie dla mnie.
Ale pamiętam, że Twoja kobieta to chyba lubi takie mocniejsze zabawy więc jak oboje lubicie to czemu nie :)
No lubi lubi ostre zabawy 😁 Najbardziej lubi porządne lanie po cycach więc teraz stwierdziliśmy że pora zająć się jej cipką