Ja pytam które Panie to lubią heheJa lubię <3
Jak kobietą? Dłonią rozumiem, pejczem, ale kobietą?Bo że faceci lubią dawać kobietą klapsy to pewnie co drugi lubi
Obawiam się, że możesz pozostać niezrozumianąJak kobietą? Dłonią rozumiem, pejczem, ale kobietą?
Chodzi zapewne i język polski.Obawiam się, że możesz pozostać niezrozumianą![]()
![]()
Zależy: lekko zawsze lubię, ale jak jestem mega nakręcona to oczekuję od męża dużo więcej i mocniej,.Która z Pań lubi dostać z otwartej dłoni po cycach???Są tu jakieś które lubią tego typu zabawy
Bardzo mocne??? Czy raczej poklepywanie??Lubię. Bardzo.
Oczywiście piszesz o swoich cyckach? Bo jakoś nie wyobrażam sobie, byś wypowiadał się za kobiety.Cycki są do pieszczenia, ssania, lizania, przygryzania, ale żadnych klapsów na cyc!
Co jeszcze lubisz ?Lubię. Bardzo.
A lubisz bardzo mocne??? Czy raczej lekkie poklepywanie po cycach??Lubię. Bardzo.
Pisałem moją opinię o klapsach w cyc kobiecy. Wiadomo oczywiścice, że mogą mieć zupełnie inne zdanieOczywiście piszesz o swoich cyckach? Bo jakoś nie wyobrażam sobie, byś wypowiadał się za kobiety.
choć jak jakiś baran podchodzi do kobiety i nagle jej trzaska klapsa to zasługuje, by dostać klapsa na dziąsło i to pięścią, bo to zwykłe chamstwo.
No raczej mało się znamy i nie wiesz, że są zachowania, które bardzo mnie rażą. Jak widzę, żę potrafią czasem faceci walnąć klapsa kobiecie tak po prostu, to jest to dla mnie zachowanie na zasadzie końskich zalotów w podstawówce, a nie dorosłego. Ale ja jestem trochę powalony w tym temacie, więc na moją opinię nie musisz absolutnie zwracać uwagi i się o to wcale nie obrażęNo to jednak o sobie się wypowiadasz i dopuszczasz, że inni mogą mieć inne upodobania? Z powyższego wynika, że nie dopuszczasz.
Nie o to chodzi. Autorytarnie się wypowiadasz na temat cycków i klapsów. Nie napisałeś w pierwszym poście że "dla Ciebie". Wręcz bić chcesz kogoś, kto da klapsa kobiecie - a może jedno i drugie to lubi? Może to taki ich fetysz?No raczej mało się znamy i nie wiesz, że są zachowania, które bardzo mnie rażą.
Fakt, nie sprecyzowałem, ale masz rację: to chodzi że dla mnie to tak wygląda. Sorki za neiścisłośćNie o to chodzi. Autorytarnie się wypowiadasz na temat cycków i klapsów. Nie napisałeś w pierwszym poście że "dla Ciebie". Wręcz bić chcesz kogoś, kto da klapsa kobiecie - a może jedno i drugie to lubi? Może to taki ich fetysz?
Mnie nie kręci bicie kobiety. Dawanie klapsów też nie - ale jeśli kobieta to lubi to spoko. Dostanie ode mnie. Ty jednak negujesz to z całą wulgarnością.
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| G | Klapsy po piersiach | Fetysze i perwersje | 2 | |
| G | Klapsy po cipie. | Fetysze i perwersje | 7 | |
| A | Lubicie Klapsy | Fetysze i perwersje | 15 | |
| H | Klapsy | Fantazje erotyczne | 22 | |
| N | Klapsy w różne części ciała. | Fetysze i perwersje | 63 |