• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Klapsy na cycki

Mężczyzna

MadZed79

Nowicjusz
Muszę tu zastosować najwyższy stopień negacji w języku polskim:
NIE I CHUJ!
Cycki są do pieszczenia, ssania, lizania, przygryzania, ale żadnych klapsów na cyc! Klapsa to można w tyłek, choć jak jakiś baran podchodzi do kobiety i nagle jej trzaska klapsa to zasługuje, by dostać klapsa na dziąsło i to pięścią, bo to zwykłe chamstwo. CO innego jak już w akcji w łóżku kobieta chce dostać po tyłku, choć ja nie jestem fanem takich zabaw

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
choć jak jakiś baran podchodzi do kobiety i nagle jej trzaska klapsa to zasługuje, by dostać klapsa na dziąsło i to pięścią, bo to zwykłe chamstwo.

No to jednak o sobie się wypowiadasz i dopuszczasz, że inni mogą mieć inne upodobania? Z powyższego wynika, że nie dopuszczasz.

Mężczyzna

MadZed79

Nowicjusz
No to jednak o sobie się wypowiadasz i dopuszczasz, że inni mogą mieć inne upodobania? Z powyższego wynika, że nie dopuszczasz.
No raczej mało się znamy i nie wiesz, że są zachowania, które bardzo mnie rażą. Jak widzę, żę potrafią czasem faceci walnąć klapsa kobiecie tak po prostu, to jest to dla mnie zachowanie na zasadzie końskich zalotów w podstawówce, a nie dorosłego. Ale ja jestem trochę powalony w tym temacie, więc na moją opinię nie musisz absolutnie zwracać uwagi i się o to wcale nie obrażę :)

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
No raczej mało się znamy i nie wiesz, że są zachowania, które bardzo mnie rażą.
Nie o to chodzi. Autorytarnie się wypowiadasz na temat cycków i klapsów. Nie napisałeś w pierwszym poście że "dla Ciebie". Wręcz bić chcesz kogoś, kto da klapsa kobiecie - a może jedno i drugie to lubi? Może to taki ich fetysz?
Mnie nie kręci bicie kobiety. Dawanie klapsów też nie - ale jeśli kobieta to lubi to spoko. Dostanie ode mnie. Ty jednak negujesz to z całą wulgarnością.

Mężczyzna

MadZed79

Nowicjusz
Nie o to chodzi. Autorytarnie się wypowiadasz na temat cycków i klapsów. Nie napisałeś w pierwszym poście że "dla Ciebie". Wręcz bić chcesz kogoś, kto da klapsa kobiecie - a może jedno i drugie to lubi? Może to taki ich fetysz?
Mnie nie kręci bicie kobiety. Dawanie klapsów też nie - ale jeśli kobieta to lubi to spoko. Dostanie ode mnie. Ty jednak negujesz to z całą wulgarnością.
Fakt, nie sprecyzowałem, ale masz rację: to chodzi że dla mnie to tak wygląda. Sorki za neiścisłość