No właśnie nie znam zbyt dobrze tej Pani przyjacielu, ale wiem, że takie klamry jej się spodobają. Pytam o sprawdzone produkty, bo czytając komentarze w sklepach nie wszystkie się sprawdzają.Tylko Ty znasz upodobania swojej Pani
Myszle że klamerki z łańcuszkiem by wam się spodobał. Mam nadzieję że któraś z Pań może doradzić jakie dokładnie są dobrej jakości.Chcę kupić kobiecie klamry na sutki, może jakiś elegancki korek lub inną ciekawą zabawkę. Proszę Was o poradę. Zależy mi żeby to było bardzo dobrej jakości. Pani ma już koreczki, pingwinka.
Ja mam najtańsze z Temu, chciałam zobaczyć jakie to odczucia. Jak już zauważyłam, że mają regulację nacisku, to są ok i już nie chcą mi odciąć sutków - nie narzekamMyszle że klamerki z łańcuszkiem by wam się spodobał. Mam nadzieję że któraś z Pań może doradzić jakie dokładnie są dobrej jakości.
Liczyłem na Twój komentarz, ale " nie narzekam" to nie jest zbyt dobra recenzjaJa mam najtańsze z Temu, chciałam zobaczyć jakie to odczucia. Jak już zauważyłam, że mają regulację nacisku, to są ok i już nie chcą mi odciąć sutków - nie narzekam![]()
Bo się okazało, że to mnie w sumie nie jara.Liczyłem na Twój komentarz, ale " nie narzekam" to nie jest zbyt dobra recenzja![]()
Z regulacją to raczej dobry pomysł, zawsze można dopasować siłę.Liczyłem na Twój komentarz, ale " nie narzekam" to nie jest zbyt dobra recenzja![]()
A jest jakieś akcesorium erotyczne, które Cię jara?Bo się okazało, że to mnie w sumie nie jara.
Mam te na okuZ regulacją to raczej dobry pomysł, zawsze można dopasować siłę.
![]()
Od dawna te same niezmiennie: wibrator satisfyera i wibrujący korek analny.A jest jakieś akcesorium erotyczne, które Cię jara?
No właśnie, nie każda lubi i to wcale nie zależy na ile są czułe sutki. Poznałem kobietę która od samych zabaw z sutkami dostaje orgazmu ale tylko mizianie języczkiem i delikatne podgryzanie. Klamry też ją nie kręcą.Bo się okazało, że to mnie w sumie nie jara.
Też znam taką, ale też klamry odpadają. Ja po prostu chciałam spróbować, jak wszystkiego, stąd zamówienie na Temu za kilka zł.No właśnie, nie każda lubi i to wcale nie zależy na ile są czułe sutki. Poznałem kobietę która od samych zabaw z sutkami dostaje orgazmu ale tylko mizianie języczkiem i delikatne podgryzanie. Klamry też ją nie kręcą.
https://www.easytoys.pl/klamerki-na-sutki-naughty-nice-p-39590/Mam te na oku
Jak w powiedzeniu "jak nie spróbujesz to się nie dowiesz"Też znam taką, ale też klamry odpadają. Ja po prostu chciałam spróbować, jak wszystkiego, stąd zamówienie na Temu za kilka zł.
Z wszystkim tak robięJak w powiedzeniu "jak nie spróbujesz to się nie dowiesz"![]()
Jak jest regulacja zacisku to nie oznacza że trzeba maksymalnie skręcićZ wszystkim tak robięa tu prawie przypłaciłam to moimi sutkami
![]()
Ja ją odkryłam później, ona nie dopuszcza do pełnego zaciśnięcia się, a bez tej regulacji zacisnęło się z całą mocąJak jest regulacja zacisku to nie oznacza że trzeba maksymalnie skręcić![]()