• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Klamerki na sutki

Mężczyzna

grigorek

Seks Praktykant
Czy któraś z Pań używa klamerek na sutki??? Tych łączonych łańcuszkiem.Jakie jest wasze odczucie??? Lubicie to?? I czy zaciskacie nini sutki z maksymalną siłą zacisku??

Kobieta

TylkoMy

Dominujący
Docisk można regulować. Na max nigdy nie zaciskam, ponieważ mam bardzo wrażliwe sutki. Najchętniej używam Lovence Gemini.

Kobieta

Majdilla

Cichy Podglądacz
Ja posiadam w jednej piersi kolczyk , fajne kółko i jest super ale z klamerkami jeszcze nie próbowałam 🤔 bo ściskanie palcami to nie to samo, warto spróbować

Kobieta

TylkoMy

Dominujący
Ja posiadam w jednej piersi kolczyk , fajne kółko i jest super ale z klamerkami jeszcze nie próbowałam 🤔 bo ściskanie palcami to nie to samo, warto spróbować
Spróbuj. Są różne zaciski na sutki. Takie bardziej ordynarne, BDSM, ale też bardzo ładne, ozdobne. Takie które można nosić np. pod sukienką.

Mężczyzna

Nautilus

Seks Praktykant
Są też takie zaciski, gdzie brodawka odstaje..bez przebijania. Są też mocniejsze, gdzie sutek bardziej odstaje nawet z całą brodawką. Na to klamerka.
Sam lubię mocne klamerki, żona słabsze. Próbowałem nawet metalowe z zębami. Kiedy regularnie używaliśmy. Gdy już mieliśmy je na sutkach to podniecenie samo przychodziło.

Mężczyzna

DruhBoruch

Erotoman
Klamerki to super sprawa, moja lubi ale dopiero jak już się konkretnie nakręci, bo tak bez przygotowania to boli. Może kiedyś wrzucę parę fotek jak wygląda z tymi klipsami.

Mężczyzna

Nautilus

Seks Praktykant
Miałem pokazać zdjęcia takich. Te kółeczka też się "owija" wokół sutka.
61Rf-0eWxwS.jpg

Mężczyzna

CumLoverFunPower

Podrywacz
Czy któraś z Pań używa klamerek na sutki??? Tych łączonych łańcuszkiem.Jakie jest wasze odczucie??? Lubicie to?? I czy zaciskacie nini sutki z maksymalną siłą zacisku??
A wchodzą w grę jakieś inne, trochę większe, wiesz nie każdy ma odwagę iść do sexshopu, podejrzewam że zamówić coś na swoje dane też wiele lat się cyka, ale już w sklepie motoryzacyjnym klemy do akumulatorów, kupić, o ile ktoś nie ma już, można bez podtekstów, osobiście znam kobietę która z takimi wyskoczyła na zdjęciu, i to nie tylko na sutkach ale i zapięte miała na wargi sromowe hahaha nie wnikam co kto lubi ale jak auto da radę odpalić od innego gdy ledwo silnik dycha na swoim aku, domniemywać mogę że po takich podłączeniach, to potrafi po wkręceniu żarówki w tyłek, rozświetlić i cały stadion narodowy hahahah
Dodam śmiech to zdrowie tak jak i seks, niech rozumie to każdy jak chcę, ale jako coś co jest objawioną prawdą raczej nie traktuję😅😅

Kobieta

missprostitute

Podrywacz
A ja, mówiąc szczerze, średnio lubię. Tylko kilka podejść było dla mnie naprawdę przyjemnych i musiał to już być kosmiczny poziom nakręcenia, do chodzenia po ścianach. Wtedy w ogóle nie czułam bólu, tylko przyjemne ciągnięcie. Mam takie klasyczne klamerki z setów BDSM, z kokardką i dzwoneczkiem, ale używałam różnych i zdecydowanie wolę lżejszy nacisk i większą regulację.

Mężczyzna

Nautilus

Seks Praktykant
Polecam mocne i się nakręcić na maksa lub być już nakręconym. Możliwie jak najdłużej odciągać w czasie orgazm. Można też użyć jakiejś nie wygodnej pozycji oraz pociągać za klamerkę lub coś podwiesić. W czasie orgazmu zdjęć klamerki i odlatywać. Można, w bardziej zaawansowanej formie, najpierw podciśnieniem " napompować" sutki.