• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

kiedy zaczyna się uzależnienie ?

Mężczyzna

Bartolini

Podrywacz
kiedy zaczyna się uzależnienie oczywiście pytanie dot. seksu, jak często trzeba o nim myśleć, jak często uprawiać - z kimś lub samemu, po czym poznać, że to już ?

Kobieta

kaami

Nowicjusz
Ciekawe pytanie. Wydaje mi się, że ciężko to sprecyzować, u każdego ta granica będzie w innym miejscu. Ja np myślę o seksie non stop (jak stereotypowy dojrzewający nastolatek), ale nie uprawiam go często. Jestem singielką od prawie 1,5 roku i nie wchodzę w żadne one night standy czy friends with benefits bo po prostu się do tego nie nadaję. Masturbuję się codziennie nawet kilka razy. Jak już nie radziłam sobie z ochotą to proponowałam eksowi. No i właśnie, to już uzależnienie czy po prostu libido wystrzelone w kosmos? 🤔

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
kiedy zaczyna się uzależnienie oczywiście pytanie dot. seksu, jak często trzeba o nim myśleć, jak często uprawiać - z kimś lub samemu, po czym poznać, że to już ?
Trudne pytanie, Uzależnienie jest chorobą, która ma szkodliwy wpływ na funkcjonowanie fizyczne, psychiczne i społeczne.
Czy według Ciebie, Twoje zainteresowanie seksem ma postać choroby? Czy po prostu lubisz, potrzebujesz więcej niż inni? Wpływa to negatywnie na Twoje funkcjonowanie?