kiedy zaczyna się uzależnienie oczywiście pytanie dot. seksu, jak często trzeba o nim myśleć, jak często uprawiać - z kimś lub samemu, po czym poznać, że to już ?
Ciekawe pytanie. Wydaje mi się, że ciężko to sprecyzować, u każdego ta granica będzie w innym miejscu. Ja np myślę o seksie non stop (jak stereotypowy dojrzewający nastolatek), ale nie uprawiam go często. Jestem singielką od prawie 1,5 roku i nie wchodzę w żadne one night standy czy friends with benefits bo po prostu się do tego nie nadaję. Masturbuję się codziennie nawet kilka razy. Jak już nie radziłam sobie z ochotą to proponowałam eksowi. No i właśnie, to już uzależnienie czy po prostu libido wystrzelone w kosmos?
kiedy zaczyna się uzależnienie oczywiście pytanie dot. seksu, jak często trzeba o nim myśleć, jak często uprawiać - z kimś lub samemu, po czym poznać, że to już ?
Trudne pytanie, Uzależnienie jest chorobą, która ma szkodliwy wpływ na funkcjonowanie fizyczne, psychiczne i społeczne.
Czy według Ciebie, Twoje zainteresowanie seksem ma postać choroby? Czy po prostu lubisz, potrzebujesz więcej niż inni? Wpływa to negatywnie na Twoje funkcjonowanie?
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.