• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Karolina i ja

Mężczyzna

MlodyMily00

Cichy Podglądacz
Witam, piszę tu bo w sumie nie mam z kim o tym pogadać, a może dostanę jakas dobra radę. Karolinę znam od 15 roku życia ,jest kolezanka mamy ona ma obecnie 49 lat ja 23. Spotykamy się od 3 lat w tajemnicy przed wszystkimi z uwagi na różnice wieku i to że ma męża, który pracuje w transporcie międzynarodowym. Problem jest taki, że jak mąż jest w domu to się wgl nie widujemy i nie utrzymujemy kontaktu, gdy wyjeżdża to Karolina chcąc nadrobić stracony czas praktycznie nie wypuszcza mnie z łóżka co mi nie przeszkadza. Natomiast kiedy nie jesteśmy razem i nie utrzymujemy kontaktu moje ciało i dusza domagają się kontaktu z drugim człowiekiem. Wiem że Karolina gdy mąż jest w domu spełnia się w roli żony w każdym aspekcie. Ja Natomiast jak sie nie widujemy nie mam kontaktu z nikim innym. Czy powinienem sobie kogoś poszukać, czy jednak trwać jak do tej pory jak wy to widzicie. Oczywiście sam podejmę decyzję po prostu liczę że może ktoś jakos mi doradzi, pokaże inna perspektywę. Jeśli będą jakieś pytania postaram się na nie odpowiedzieć.

Mężczyzna

forg

Seks Praktykant
Liczysz na porady w internecie anonimowe.
To ja Tobie poradzę - nie "szukaj sobie" tylko zastanów się czego chcesz od życia. Bzykania bez zobowiązań czy zbudowania z kimś przyszłości.

Mężczyzna

jakub915

Seks Praktykant
Uczciwie byłoby, aby Wasza relacja była transparentna dla Was obojga. W tym miejscu pomijam aspekt bycia fair jej względem męża czy Ciebie względem ew. nowej partnerki - nie tego dotyczy temat.

Porozmawiałbym z nią otwarcie, ponieważ jest dojrzałą kobietą, która z dużą dozą pewności wie jak wygląda potrzeba bliskości - w końcu realizuje ją z Tobą. Najprawdopodobniej usłyszysz od niej, że rozumie Twoje potrzeby i nie będzie miała nic przeciwko, abyś spotykał się z kimś. Jeśli jednak będzie chciała Cię mieć na wyłączność, Ty też masz prawo dać jej wybór - Ty, albo mąż. W takiej sytuacji jest duża szansa, że ugnie się by zjeść ciastko i mieć ciastko, szczególnie, że sam napisałeś nadrabianiu. Sam fakt nadrabiania łóżka może sugerować, że mąż zajmuje się tylko dbaniem o aspekt materialny. W tej sytuacji nie masz co łudzić się, że rzuci całe swoje (prawdopodobnie na dobrym poziomie) życie dla młodszego, który jej nie zapewni takiego życia.

Podsumowując... nie ułożysz sobie z nią życia. Zostaje Ci mniej moralna opcja - poznać dziewczynę z którą będziesz realizował swoje potrzeby bliskości obok relacji z K, albo ta etyczna - pożegnać się z K i zaangażować się w nową relację. Pytanie jak bardzo zależy Ci na relacji z K i czy jesteś w stanie poświęcić ew. ryzyko, że z nową partnerką nie będzie tak dobrze w łóżku jak z K, a jest prawdopodobieństwo, że nie będzie - przynajmniej na początku - ponieważ z K. uprawiacie seks od kilku lat i Wasze ciała poznały się już dość dobrze. Zaletą nowej relacji będzie większa dostępność partnerki (o ile ona nie będzie tkwiła w relacji podobnej do Twojej lub co gorsza sponsorskiej).

Mężczyzna

MlodyMily00

Cichy Podglądacz
Rozmawiałem o moich potrzebach z Karolina już dawno temu i ona nie miała nic przeciwko, jedynie prosiła byśmy dalej się widywali kiedy ona moze. Po prostu do tej pory dziwnie się czułem z myślą, że z kims innym moglbym to robic.

Mężczyzna

MlodyMily00

Cichy Podglądacz
Przywiązałem, jestesmy kochankami i dobrymi przyjaciolmi i raczej rozmawiamy o wszystkim .Karolina na poczatku znajomosci powiedziala jak to bedzie wygladac i się na to zgodziłem . Jednak bywa to męczące, gdy mamy dłuższą rozłąkę. Nie wyobrażam sobie zostawić Karoliny, a poznac kogos nowego mając kochankę to tez do łatwych raczej nie należy. Nie mam zamiaru ukrywać tego że się z nią idę spotkac.

Mężczyzna

Grubykutas

Seks Praktykant
Ty sie w niej zajebales chłopie i taka jest prawda. Jestes młody i cale życie przed Tobą. Powiedz jej co do niej czujesz i ze nie mozesz dalej tak żyć bo się męczysz tylko. Ona nie odejdzie od męża a Ty tylko jesteś jej potrzebny by zaspokic jej potrzeby. Idz w swoja stronę, przerwij to bo z tego jeszcze większe bagno wyjdzie i znajdz kobietę na resztę życia

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry