C
col.Greg
Guest
Eh, młody, poczytaj historie ZSRRWlenie w walonkach? Ale jak to? Że na płetwy je wkładają?
Eh, młody, poczytaj historie ZSRRWlenie w walonkach? Ale jak to? Że na płetwy je wkładają?
Kalosze to tylko na grzyby,wysokie!I nie dlatego, że są sexi,tylko aby kleszczom nie przyszło do głowy dobrać się do moich łydek i kostek.@Fragolina di Bosco nie wymiguj się od odpowiedzi. Cały czas czekam
Oj przestań!Gościu mi dzień zrobił!Rozsądnym byłoby zamknięcie wątku
Sama dopompowałaś sławy autorowi tematu, ostatnio to rzdkość, żeby temat tak rozwitał przy zgodności uczestnik,ow. Jedne maja reke do sadzenia kwiatów. Ty masz klawiature do rozwijania tematówKalosze to tylko na grzyby,wysokie!I nie dlatego, że są sexi,tylko aby kleszczom nie przyszło do głowy dobrać się do moich łydek i kostek.
Oj przestań!Gościu mi dzień zrobił!
Ja wiem, że ciężko Ci uznać wyższość nowego miszcza,ale Ramblerze.....miej choć trochę klasy
Ojej! Chodziło mi o cały wątek z opowiadaniami. Nie wyobrażam sobie jednak, żeby to konkretne miało przepaść.Oj przestań!Gościu mi dzień zrobił!
Ja wiem, że ciężko Ci uznać wyższość nowego miszcza,ale Ramblerze.....miej choć trochę klasy
Ekipa naszej aktualnej czwórki autorów (nowych) przypomina orke na ugorze, ale plony są mierzone nie w ilości a wjakości odbiorców (nie żebym sie chwalił) tj. chełpił swoją jakością odbioruProblem długich opowiadań jest Gregu taki, że ktoś je musi przeczytać.
Ja!Ja się zgłaszam!!!!Obiecaj, że będziesz pisał tylko dobre opowiadania a ja obiecuję, że przeczytam każdą długość.Problem długich opowiadań jest Gregu taki, że ktoś je musi przeczytać.
Ja!Ja się zgłaszam!!!!Obiecaj, że będziesz pisał tylko dobre opowiadania a ja obiecuję, że przeczytam każdą długość.
No dobra @col.Greg ....wydało się.....to dawaj to swoje opowiadanieEkipa naszej aktualnej czwórki autorów
Ja się wstydzę, nie tak jak waszych dwóch znajomych z SFNo dobra @col.Greg ....wydało się.....to dawaj to swoje opowiadanie