• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jestem prawiczkiem, 25 lat, czekać dalej na miłość, czy iść do prostytutki :(

drSeks

Cichy Podglądacz
A nie lepiej wybrać się na dyskotekę i zainteresować swoją osobą jakąś fajną dziewczynę?? Czekać na swoją miłość..... czy iść do prostytutki - proszę Cię, co ty ze sobą porównujesz?? Szlaufa za 150 zł do jakiejś dziewczyny?? Jeśli lubisz bawić się w kominiarza i czyścić po innych kominy - idź do dziwki. Jeszcze minetę jej strzel - smacznego.

Nemezis

Cichy Podglądacz
Pierwszy stosunek jest ogromnym wydarzeniem i przeżyciem w życiu każdego młodego człowieka.Moment inicjacji seksualnej utożsamiany jest z wejściem w dorosłość, stanowi przełom i rzutuje na dalsze życie i relacje, zarówno seksualne jak i partnerskie. Jako kobieta muszę stwierdzić, że lepiej to zrobić z ukochaną kobietą. Byłoby mi głupio gdyby mój facet rzucił tekstem,że stracił prawictwo z kurwą. Wolałabym,żeby był niedoświadczony,niż po takim doświadczeniu.

kobieta35

Cichy Podglądacz
Myslę, że sam będziesz żałował jeśli zrobisz to z prostytutką, jak będzie po wszystkim poczujesz niesmak i rozczarowanie. To wydarzenie pamięta sie do końca życia, warto więc żeby towarzyszyło temu wszystkiemu choć odrobinę czułości ;)

P

Princesska

Guest
hahahahahahahahahahahahaha <lol>
to obleśne - ale jakże prawdziwe doktorze seksu :)
"Jeszcze minetę jej strzel - smacznego. " - rozbawiło mnie do łez :D

Roman

Cichy Podglądacz
Jakies rady pomocy ;/ dodam ze jestem przystojny :)

25 letni prawiczek?Musi cię boleć ręka:)

Współcześni faceci raczej nie przepadają za dziewicami - chyba jesteś wyjątkiem?-bo to tylko problem z nimi,te przygotowania i ból,krew itp.Po co to wszystko jak można mieć zawsze kobietę kiedy się tylko chce i bez tych problemów:)?
Ja osobiście nie miałem żadnej dziewicy, zawsze wołałem doświadczone,są po prostu mniej problematyczne ;)
no ale co kto lubi...
No to może idz do tej prostytutki??:))

Adam23

Cichy Podglądacz
Hahaha chłopie, aleś dowalił z tym pytaniem. Jestem tu nowy i od razu będę Twoim dobrym kolegą. Moja rada: idź na imprezę, poderwij jakąś chętną pannę i ją puknij. Jak masz zamiar od początku swojej kariery płacić za seks, to później głupio Ci będzie nie dać żonie dychy za loda :)

hubert27

Cichy Podglądacz
Po pierwsze uważam, że to żaden wstyd, że jesteś prawiczkiem w tym wieku. Na wszystko jest swój czas. Po drugie, skoro już tak długo czekałeś, to nie warto teraz na siłę szukać wrażeń.Ten pierwszy raz jest ważny, dobrze jest go przeżyć z ważną dla Ciebie osobą, a nie nabawić się problemów zdrowotnych, niemiłych wspomnień i pustego portfela. Sex za pieniądze to dla mnie nieporozumienie i wstyd. Ja przeżyłem swój pierwszy raz dość późno, z moją obecną narzeczoną i nie żałuję, że czekałem. Jeszcze wiele Cię zaskoczy :)

Mateusz019

Cichy Podglądacz
Moja dziewczyna też jest dziewicą, nie myślałem w ogóle w tych kategoriach, bardziej przejmowałem się tym "jak ja kiedyś założę tę cholerną gumkę". Za jakiś czas pewnie się dowiem.
Do prostytutki idź jak skończysz 30 i nic ci do łóżka nie wpadnie po drodze:)

Basia35

Cichy Podglądacz
Weź daj spokój z prostytutkami, jeszcze jakiegoś syfa złapiesz i to na dodatek za pieniądze, a dziewczyna się znajdzie prędzej czy później, młody jesteś, nie ma co na razie płakać - znam takich, co dziewictwo stracili dużo później i zyją.

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
już trochę minęło czasu od Twojego posta. Wstydzisz się, że jesteś prawiczkiem w takim wieku? Prostytutka nie jest żadnym rozwiązaniem, no chyba że już ciśnienie masz maksymalne. Ja też jestem prawiczkiem prawie 30-letnim, który nawet biustu nie całował, a co dopiero sex :p
Też nad tym myślałem, aby udać się do prostytutki ale miałbym wyrzuty sumienia do końca życia i zapewne wygadałbym się mojej przyszłej partnerce, gdybym się z nią pokłócił. Może faktycznie chodzenie na imprezy coś Ci da, nie szkodzi spróbować.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry