• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jakie wymagania maja kobiety odnośnie doświadczonych mężczyzn do seksu za pieniądze

Mężczyzna

ziger

Cichy Podglądacz
Waszym zdaniem kobiety jakie atuty powinien mieć doświadczony facet do sexu?
Np. Powinien mieć dużego penisa , powinien być umięśniony 6 pak na klacie bicepsy , umięśnione nogi? 30 min wytrzymać za nim się spuści przy ostrej szybkiej penetracji i każdej pozycji?
Jaja powinien mieć duże , małe ? Wytrysk duży obfity, mały ?

Kobieta

Saanvi

Erotoman
@Rhi cho no tu ;)

Najważniejsza jest namiętność i to jaką atmosferę umie w łóżku stworzyć, a nie sam pakiet dyskotekowy i zestaw pozostałych cech fizycznych.
Tak sobie wyobrażam, nigdy nie korzystałam.

Mężczyzna

Shiro

Podrywacz
Np. Powinien mieć dużego penisa , powinien być umięśniony 6 pak na klacie bicepsy , umięśnione nogi? 30 min wytrzymać za nim się spuści przy ostrej szybkiej penetracji i każdej pozycji?
Wymieniłeś chyba wszystkie główne potrzebne cechy. Jeszcze powyżej 180 cm.

Kobieta

Lenkaa

Seks Praktykant
Na ten towar chyba nie będzie rynku, obawiam się 🤣 z jakiegoś tajemniczego powodu nie ma męskich prostytutek. Ba! Nawet nie ma clubów z męskim striptizem, a jeśli kiedyś były, w latach 90-tych, to były zrobione w konwencji żartu 😭

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Na ten towar chyba nie będzie rynku, obawiam się 🤣 z jakiegoś tajemniczego powodu nie ma męskich prostytutek. Ba! Nawet nie ma clubów z męskim striptizem, a jeśli kiedyś były, w latach 90-tych, to były zrobione w konwencji żartu 😭
O dziewczyno, chyba nie widziałaś mojego instagrama. Są takie kluby :ROFLMAO:

Kobieta

Lenkaa

Seks Praktykant
A może jesteśmy już na etapie, że Chady i inne adonisy wyczuły biznes i już im nie wystarcza sex co dzień z inną laską, tylko już chcą monetyzować? Jak tak to mogiła - będą dla nas dziewczyn same brzydale do łóżka 😝

Kobieta

Saanvi

Erotoman
A może jesteśmy już na etapie, że Chady i inne adonisy wyczuły biznes i już im nie wystarcza sex co dzień z inną laską, tylko już chcą monetyzować? Jak tak to mogiła - będą dla nas dziewczyn same brzydale do łóżka 😝
Coś tam sobie można jednak wyszarpać, głowa do góry ;)

I tak, magic mike style.

Do tematu: dorzucam jeszcze - aby był zadbany.

Ostatnia edycja:
Kobieta

Nieśmiała

Cichy Podglądacz
Jeżeli miałby to być facet stricte do seksu no to miałabym pewne wymagania:
- żeby był sprawny fizycznie i silny, bo bym liczyła na przegląd kamasutry
- żeby był zadbany, tzn oczywiście czysty (WSZĘDZIE), miejsca intymne wydepilowane i klata też najlepiej
- żeby był taki piękny, że aż płakać by mi się chciało podziwiając jego niebiańską urodę
- żeby miał dużego kutasa
- żeby miał dobry tyłek
- żeby jeszcze coś tam ciekawego miał do powiedzenia w tych krótkich przerwach między erotycznymi uniesieniami, jak ma mnie już zabawiać to niech mnie zabawia w każdej dziedzinie

Kobieta

Zalotka

Nowicjusz
Żeby stworzył wrażenie, ze to jest na serio, żebym się poczuła, ze pragnie mnie jak szalony.Żebym poczuła się przy nim pewnie, mogła się otworzyć i pozwolić na wszystko.

Kobieta

Lenkaa

Seks Praktykant
Żeby stworzył wrażenie, ze to jest na serio, żebym się poczuła, ze pragnie mnie jak szalony.Żebym poczuła się przy nim pewnie, mogła się otworzyć i pozwolić na wszystko.
O panie, przecież to robota na cały etat, a przynajmniej na pół 🤣, koszty usługi były by kosmiczne 😝

Kobieta

Rhi

Seks Praktykant
@Saanvi jestem! Już spieszę z odpowiedzią!

Eh Ziger, Ziger... seks to nie zawody w kulturystyce. Jedynie wielkość IQ, może mieć tutaj znaczenie, ale w tej kwestii też w zasadzie można zrobić wyjątki.

Podam, całkiem poważnie kilka przykładów. Tak się składa, że mam dzisiaj dobry dzień na powtarzanie tych samych rzeczy w kółko. Tak więc, doświadczony facet w łóżku:

- Rozumie anatomię, zarówno swoją jak i partnerki. Uściślając, wie gdzie są piersi, cipka i że poza nimi ta cała reszta to też część ciała.
- Gra w ataku jeśli trzeba, a nie, że kładzie się obok i czeka pół nocy aż przypadkiem kobieta znajdzie się na tyle blisko, żeby przypadkiem ją pocałować.
- Jak kobieta gra w ataku, to współpracuje na boisku
- Wie, że jak kobieta zmienia sposób wydechu na „mhm”, to lepiej zmienić taktykę
- Ma na ścianie plakat z napisem „Nie bądź królem sprintu, bądź mistrzem maratonu!” - i wcale nie chodzi o długość stosunku.

A jaja jak to jaja, muszą być umyte.