Hej. Mam konto na zbiorniku, datezone, fotka.sex.com, adultism, mkontakt. Miałem na wielu innych portalach konta. Ostatnio na eroday do którego skierowały mnie cudowne zdjęcia mojej rozmówczyni. O ile na tych pierwszych jest faktycznie lipa - albo pary albo geje albo divy, to już na eroday totalna klapa. Być może jest to spowodowane miejscem zamieszkania (Świdnica), ale generalnie obserwuję Częstochowę i też nie wiele z tego wychodzi (bywam w czwie czasami). Być może eroday jest czymś w rodzaju strony sex-sponsorzy.pl o której pisałem na swoim blogu. (jeśli ktoś zainteresowany
https://wiemzewiem.blogspot.com/2013/06/wwwsex-sponsorzypl-wirtualne-sponsorki.html - blog już w dużej części wykasowany, zostało kilka wpisów). We wpisie tego blogu znajdziecie sposób na weryfikację zdjęć z ogłoszeń. Wszystko co tam opisane, powinno jeszcze działać. Można po prostu weryfikować niektóre ogłoszenia. Można również w cudzysłowiu wrzucać jakikolwiek opis pani/pana do googla czy innych, i jesli się gdzieś indziej zdarzył taki wpis, przy odrobinie szczęścia można znaleźć.
Co do mnie, ja już zwątpiłem w siłę internetu. Nie chcę kupować używanych majtek, skarpetek, a nawet zdjęć czy filmików. Nie chcę też spijać spermy po innych, a takie wariatki też poznałem niestety.. Mam dość skomplikowaną sytuację małżeńską, i chcę po poznać w miarę normalną kobietę/przyjaciółkę.. I coś mi się wydaje że będę musiał facebooka założyć, i prędzej znajdę niż na niby dedykowanych stronach..
ps. Zamierzałem wykupić sobie vipa na zbiorniku, ale wydaje się to bez sensu niestety. Idę w ogień w portale typu fb, badoo, i podobne..