W wersji bardzo hard, kule do kręgli?Może piłeczki do ping ponga, a w wersji hard do tenisa?![]()

W wersji bardzo hard, kule do kręgli?Może piłeczki do ping ponga, a w wersji hard do tenisa?![]()
Przynajmniej byłoby jak chwycić przy wyciąganiuW wersji bardzo hard, kule do kręgli?![]()
Trzy dziurki w trzeciej dziurce... Brzmi jak jakiś nowy fetysz.Przynajmniej byłoby jak chwycić przy wyciąganiu![]()
Może lepiej zostańmy przy ogórku i bananie.Trzy dziurki w trzeciej dziurce... Brzmi jak jakiś nowy fetysz.
Ja jednak zostanę przy penisachMoże lepiej zostańmy przy ogórku i bananie.
Proponuję banana do cipki a ogórka w dupkę. Przynajmniej później można skonsumować![]()
Głos rozsądkuJa jednak zostanę przy penisach![]()
U mnie zabawa z ogórkiem była taka że ona włożyła ogórka w cipkę. Spytała się czy chce popatrzeć. Włożyła w środek. Parę ruchów. Potem go umyła. Ogórek skończył na kanapce. Wszystko skończyło się śmiechem.Ogorki i banany to klasyk, ja lubię do analnej zabawy, ale banany łatwo się poddają![]()
Tylko nie kupuj cukiniTo są właśnie te posty, których żaden ratownik medyczny nigdy nie polajkuje
Chociaż przyjrzę się jutro bliżej warzywom, jak będę na zakupach![]()
Mam nadzieję że nie masz po drodze sklepu z sprzętem BHPWarzywniak, drogeria... A coś z zoologicznego? Mam po drodze![]()
Ciekaaawe ale balabym się o Ph...Zużyta kulka pod pachy jest ciekawa dla faceta, u kobiety może też by dała fajne doznania. Dobry poślizg jest
Oc,ywiscie, zabawki dla psow mega fajneWarzywniak, drogeria... A coś z zoologicznego? Mam po drodze![]()
Probowałam pingponga ale zapakowane w gumkę, łatwiej wydostaćMoże piłeczki do ping ponga, a w wersji hard do tenisa?![]()
Ten co grał to nie wiedział jaka szczęśliwą piłeczką grał.Pro
Probowałam pingponga ale zapakowane w gumkę, łatwiej wydostać![]()
Wiedział, wiedział, to był mój były i po jakimś czasie mu się przyznałamTen co grał to nie wiedział jaka szczęśliwą piłeczką grał.
Lepiej graloby mu się jakby wiedział.Wiedział, wiedział, to był mój były i po jakimś czasie mu się przyznałam![]()
Nie docenił moich starań, bardziej to wyśmiałLepiej graloby mu się jakby wiedział.
Kto inny by docenił. Nie ma z czego śmiać się tylko docenić pomysłowośćNie docenił moich starań, bardziej to wyśmiał![]()
Chciałbym to zobaczyć...Pro
Probowałam pingponga ale zapakowane w gumkę, łatwiej wydostać![]()
A dlaczego? Próbowaliśmy kiedyś z żoną zabawę z cukinią. Oczywiście cukinia nie XXL, ale i tak było ciekawieTylko nie kupuj cukini![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Jakie są ciekawe fakty o Was? | Poza tematem | 0 | |
J | Jakie macie fantazje Bi? | Fantazje erotyczne | 29 | |
![]() |
Jakie dziwne dźwięki wydają mężczyźni w trakcie kopulacji | Seks | 21 | |
R | Jakie kanały na youtube polecacie | Poza tematem | 0 | |
F | Jakie prezerwatywy na pierwszy raz? | Antykoncepcja | 8 |