• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakie sa wasze ulubione pozycje?

Mężczyzna

grigorek

Seks Praktykant
Ja uwielbiam na jeźdźca 😈Jak żonka jest na mnie i mnie ujeżdża wtedy mam idealną pozycję aby lać ją z otwartej dłoni po cycach 😈 Oboje to uwielbiamy.Widok latających na boki cyców jest obłędny a żonka od samego lania po cycach potrafi mieć bardzo intensywny orgazm 😈

Kobieta

Zalotka

Biegły Uwodziciel
misjonarska i na jeźdźca

Na jeźdźca i pieska:) w trójkę- kanapka- ja na plecach ;)
nie mogę się powstrzymać aby zapytać ilekroć widzę twojego avatara. Jaki jest sens robić autoryzację zdjęcia-grafiki wykonanej przez AI? Tak, da się sprawdzić to, czy coś jest zrobione w ai.

Kobieta

Aga DP

Seks Praktykant
misjonarska i na jeźdźca

nie mogę się powstrzymać aby zapytać ilekroć widzę twojego avatara. Jaki jest sens robić autoryzację zdjęcia-grafiki wykonanej przez AI? Tak, da się sprawdzić to, czy coś jest zrobione w ai.
Nie wiem w czym sprawdzałaś, ja sprawdziłam swoje fotki-/ https://isgen.ai/pl/detektora-obrazu-AI/ i z 10 sprawdzanych wyszło że 8 jest AI, sprawdź swoje ?

a tak na marginesie, to dlaczego interesujesz się moją osobą ? i to aż tak dokładnie ?

Pozdrawiam

Kobieta

Aga DP

Seks Praktykant
Poza tematem

Na początku życia boisz się rodziców — bo to oni uczą granic i konsekwencji. Potem przychodzą nauczyciele, którzy oceniają twoje błędy i sukcesy. Później pojawia się policja, symbol prawa i porządku, przed którą masz respekt. W dorosłości zaczynasz bać się urzędów i skarbówki, bo tam już nie ma taryfy ulgowej. A na końcu uświadamiasz sobie, że tak naprawdę przez całe życie boisz się nie ludzi, tylko odpowiedzialności — za własne decyzje.

Na tym forum też niektórych trzeba się bać, i naprawdę uważać , masakra :confused:

Mężczyzna

Szczep

Biegły Uwodziciel
Poza tematem

Na początku życia boisz się rodziców — bo to oni uczą granic i konsekwencji. Potem przychodzą nauczyciele, którzy oceniają twoje błędy i sukcesy. Później pojawia się policja, symbol prawa i porządku, przed którą masz respekt. W dorosłości zaczynasz bać się urzędów i skarbówki, bo tam już nie ma taryfy ulgowej. A na końcu uświadamiasz sobie, że tak naprawdę przez całe życie boisz się nie ludzi, tylko odpowiedzialności — za własne decyzje.

Na tym forum też niektórych trzeba się bać, i naprawdę uważać , masakra :confused:
I to jest przykre.

Mężczyzna

banita.

Dominujący
Poza tematem

Oj, nie bój się 🤗

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry