• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakie polecicie zabawki erotyczne do pusi i analu?

Kobieta

TightMommy69

Cichy Podglądacz
Hej dziewczyny ❤️. Musiałam wyrzucić swoje dwa dilda i wibrator bo coś dziwnego się stało z nimi po dłuższym nie używaniu no i kieruje pytanie głównie do kobiet które mogą coś polecić na już co zastąpi mi dildo, znajdę to w domu i będzie dla mnie bezpieczne i przyjemne 🙈 Odlałam już nawet kształt penisa w butelce i zalałam to dużą ilością żelatyny ale coś czuję że będę musiała czekać do jutra aż stezeje to wystarczająco. z nadzieją że zadziała. Więc co polecicie z domowego sposobu co nada się do wpychania w obie dziurki na już kiedy macie mega ochotę a nie macie zabawki pod ręką 🤷‍♀️🙈 btw polecicie jakieś budżetowe dilda które są bardzo realistyczne w dotyku do prawdziwego penisa, są podgrzewane i z funkcją przylepienia do płaskiej powierzchni i z funkcją wytrysku? Tak wiem mam duże wymagania ale jakoś trzeba sobie radzić po rozstaniu gdzie moje libido strasznie wzrosło po zajściu w ciążę i urodzeniu dziecka. Z góry dziękuję za wszelkie porady 🥰❤️

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
Jestem wielką fanką zabawek erotycznych, bo ich główne zadanie, to sprawianie przyjemności i bardzo często to się udaje. Nie polecam własnoręcznie robionych zamienników, bo tak się zaczyna sporo historii osób, które trafiły do szpitala z czymś dziwnym wepchniętym w dupę.

Dlatego polecić mogę tylko to co znam i uwielbiam. A nie dość, że nie są drogie, to na sensu.pl widzę nawet w promocji:
Satisfyer G-Force
Satisfyer Backdoor Lover

Za realistycznymi dildami nie przepadam, nie podobają mi się. To się nie wypowiem chociaż posiadam.