• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakie polecacie gry erotyczne dla par? Wasze doświadczenia

Mężczyzna

bigboy666

Biegły Uwodziciel
https://allegro.pl/oferta/gorace-igraszki-gra-erotyczna-z-gadzetami-w-srodku-11889682424 Polecam tę. Ciekawe zadania podzielone na te light w ramach gry wstępnej i te bardziej ostre już do właściwego seksu. Zawsze bardzo się z partnerką podniecamy przy niej. Przy okazji sam przyjmę poradę, bo kilka gier, które kupiłem polegało na wykonywaniu zadań przez cały tydzień, a my potrzebujemy czegoś, co będzie na teraz. W co graliście i co polecacie? Kojarzycie może grę Lollipop do uczenia się różnych technik seksu oralnego?

A

AncymonX

Guest
No to tak. Żona staje naprzeciw mnie w znacznym oddaleniu z jabłkiem na głowie. Ja strzelam z kuszy. Ubaw po pachy, a jakie podniecenie.

Kobieta

Tadaaam_pl

Cichy Podglądacz
Witam, poszukuje sprawdzonych gier erotycznych dla pary lub par. Mogą być planszowe lub online.
polecam!

przetestowana :
jest mega i zawiera dużo gadżetów :devilish:

Mężczyzna

Katmar

Cichy Podglądacz
Spoko gra. Graliśmy ze swoją kobietą bo lubimy tego typu zabawy. Kupiliśmy na rocznicę ;) No i byłem tak podniecony jak nigdy wczesniej. Laska również.

Oprócz gierek małżeńskich polecam sex elixir. Nie wiem czy próbowaliście ale jest to afrodyzjak i również działa podniecająco :p