• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakie opowiadanie chcielibyście przeczytać?

Mężczyzna

kashaloth

Cichy Podglądacz
Kiedyś, za bardzo starych czasów chciałem przeczytać opowiadanie o kobiecie przemycającej fajki przez rosyjską czy tam białoruską granicę którą najpierw podrywa a potem gdy ta mu sie opiera, za przepuszczenie bez zabrania towaru, posuwa polski celnik. Po wszystkim, z posklejanymi od jego spermy udami pozwala by w domu mąż zaczął sie do niej dobierać, modląc się by w niczym sie nie połapał ... Jakby ktoś potrafił ubrać TO w słowa - mogłoby być interesująco...

Mężczyzna

Misfit

Nowicjusz
Chciała bym usłyszeć opowiadanie o nimfomance która wychodzi wieczorem na spacer po to by poznać nieznajomego żeby spełnić swoje zachcianki.
Albo mieszczenie który taka nimfomankę spotyka
Może coś dla Ciebie napiszę, choć najpierw chętnie wejdę głębiej i mocniej zasmakuję Twojej wyobraźni

Mężczyzna

Łuki

Podrywacz
Chętnie bym poczytał coś o brutalnym siadaniu kobiety na twarzy faceta. Z podduszaniem jakieś pasy do tego fotel ginekologiczny.

Kobieta

Nika_in_Wonderland

Cichy Podglądacz
Jest taka seria "Porwana do bardzo ekskluzywnego kurwidołka", do znalezienia na stronie pokatne.pl. Trzy pierwsze części super! Dziewczyna przechodzi tresurę, przechodzi kilka etapów... później była długa przerwa i pojawiła się część 4, jakby finałowa ale bez wyraźnego załączenia. Autor niestety zamilkł :( czy ktoś chciałby dla mnie dokończyć serie i uzupełnić luki pomiędzy 3 i 4 częścią? Brakuje mi np. nauki analu, fistingu, rimingu, może piss... chciałabym też przeczytać różne alternatywne zakończenia tej historii. Zależy mi ma tym aby opowiadania były w takim stylu jak pierwowzór. Czytanie ich mega mnie nakrę

Kobieta

xxxxxxxx

Cichy Podglądacz
Mam ochotę przeczytać opowiadanie o zdradzie w delegacji. Impreza, zakrapiana z taniec, ona w czerwonej obcisłej sukience do połowy uda, szpilki, długie włosy do talii... Delikatnie, nieśpiesznie, subtelnie, nieśmiale, jakby jej pytając i sam nie wiedział czy aby na pewno może ze względu na swoją żonę zaczyna ją dotykać po ciele nie posuwając się zbyt daleko, muskać po szyi, uszach. Ona delikatnie mruczy, początkowo próbuje próbuje ukryć podniecenie. Czuję jego wzwód. W pewnym momencie ona wychodzi do toalety, on siada przy barze. Ona wychodzi z toalety i wręczając mu swoje zwinięte w dłoni, seksowne i mokre majtki, przybliża swoją twarz do jego i zmysłowo, na ucho mówi, aby poszedł z nią do jej pokoju... A tam dziki, zwierzęcy, ostry jednocześnie i namiętny seks...

Mężczyzna

stroiczek

Instruktor seksu
Może wreszcie ktoś zdecyduje się na opowiadanie w temacie, który jest na forum wielokrotnie wzmiankowany - wyśmiewanie, upokarzanie przez Polki Polaków z krótkimi penisa. Ja je mam takich doświadczeń, przeto brak mi w tym temacie wyobraźni.