• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakie macie pamiątki....

Mężczyzna

Pieszczoch

Seks Praktykant
Pewnego razu miałem koleżankę... hę ęęę..... Była namiętna i bardzo nieletnia.... Zostały mi po niej seksowne stringi ..... Do dziś mam wielki sentyment do tych majteczek Macie coś takiego co darzycie szczególnym wspomnieniem i kojarzy się wam z jakąś szczególnie miłą sytuacją którą bym opisał hę... ęęęęę ..... Mile widziany opis tego co to jest i sytuacji w której to dostaliście albo używaliście wspólnie z osobą która was tym obdarowała.

Mężczyzna

Metalhorsie

Seks Praktykant
Po dwoch pamiatka w postaci pooranej psychiki, bo lubily isc bokiem. Nato.iast jed a sie taka trafila, ze choc bylo to w 2013, to do dzisiaj zaluje, ze moja psychika nie wyparla tego ze lva, bo syf, jaki miala na chacie i to doslownie wszedzie, oraz we wlasnym czerepie, to coa, co kolejny raz pooralo mi dynie
Za to z jedna dziewczyna, co bylismy, a jak soe rozstalismy to dopiero zaczal sie konkret seks, to zostaly pamiatki w postaci seks fotek😁😁😁

Mężczyzna

luthorxxx

Cichy Podglądacz
Mi raz koleżanka moje żonyj dała swoje rajstopy na koniec imprezy…. Użyłem raz , na drugi dzień wyrzuciłem i do dzisiaj żałuje

Mężczyzna

Pawko

Seks Praktykant
Mam pamiątkę po pierwszej dziewczynie jeszcze z czasów szkolnych, bransoletkę na rękę którą mi dała po naszym pierwszym razie

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
Nie mam pamiątek, nawet zabawki kupowane razem z jakimś poprzednikiem wywaliłam. Ogólnie nie miewam pamiątek, jakbym była seryjnym mordercą, to pewnie nie takim co zbiera trofea :cool:

Kobieta

AGASE

Seks Praktykant
Pewnego razu miałem koleżankę... hę ęęę..... Była namiętna i bardzo nieletnia.... Zostały mi po niej seksowne stringi ..... Do dziś mam wielki sentyment do tych majteczek Macie coś takiego co darzycie szczególnym wspomnieniem i kojarzy się wam z jakąś szczególnie miłą sytuacją którą bym opisał hę... ęęęęę ..... Mile widziany opis tego co to jest i sytuacji w której to dostaliście albo używaliście wspólnie z osobą która was tym obdarowała.
Opowiesci jak to muwia hujawarte plowa z was cipi nie widziała na własne oczy nawet jak by się kobieta rozebrała ......

Mężczyzna

Begez17

Cichy Podglądacz
Mam wszystkie fotki jakie kiedykolwiek wysłały mi moje dziewczyny/koleżanki, plus seksowne majteczki (dwie pary oddane mi świadomie, dwie kolejne sprywatyzowane bez wiedzy właścicielki)
Też mam parę majteczek sprywatyzowanych chętnie wymienię się fotkami.