• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakie macie fetysze inne niż wszystkie?

Mężczyzna

DarkDrink

Nowicjusz
Jak widzę fajną kobitkę (starszą lub młodszą), to często oczami wyobraźni rozbieram ją i widzę w pozycji na pieska z wypiętą dupą. Poza tym lubię patrzeć na dłonie kobiet - wtedy wyobrażam sobie jakby w tych dłoniach trzymała moje jaja - oby tylko za bardzo nie ściskała 😉

Kobieta

Bea CD50

Cichy Podglądacz
Fetysze, różne mają imiona, ja mam jeden "modowy", czytaj kręci mnie określony ubiór u kobiet, powszechny, także na ulicy można dostać jak to w którymś tu temacie "technicznego wzwodu". Jest też zabawa "mleczna", ale to raczej i tak w normach się jako tako mieści XD.
Oo ciekawa ta zabawa mleczna. Może coś więcej

Mężczyzna

eksperymentator

Biegły Uwodziciel
Jak widzę fajną kobitkę (starszą lub młodszą), to często oczami wyobraźni rozbieram ją i widzę w pozycji na pieska z wypiętą dupą. Poza tym lubię patrzeć na dłonie kobiet - wtedy wyobrażam sobie jakby w tych dłoniach trzymała moje jaja - oby tylko za bardzo nie ściskała 😉
Coś jest w tych dłoniach. Niektóre kobiety mają takie graby i wtedy nawet jak są ładne to i tak mnie nie kręcą. Co innego gdy widzę kobietę z pięknymi delikatnymi dłoniami. To od razu wyobrażam sobie jak mnie nimi dotyka, jak wbija mi paznokcie w pośladki. Jak widzę takie zgrabne damskie dłonie to od razu myślę jak cudownie było by je poczuć zaciśnięte na moim penisie.

Mężczyzna

TWG437

Cichy Podglądacz
Mi się marzy żeby moja przyszła partnerka zaakceptowała pissing, najlepiej w obie strony i z połykaniem (jakby ktoś chciał popisać o tym fetyszu to zapraszam)

Kobieta

Ta_Ola

Nowicjusz
Facet w garniturze, podnieca mnie też kiedy pali papierosa, wiem, że to niezdrowe i żaden z moich facetów nie pali, nie znoszę zapachu, ale to jak niektórzy palą mnie kręci. Lubię nosić męskie zegarki, są takie ciężkie, twarde, uwielbiam jak pachną i mogę sobie niuchnąć w pracy. Taka mieszanka metalu, skóry i jego zapachu.