• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakie macie fetysze inne niż wszystkie?

Mężczyzna

Kynamite00

Cichy Podglądacz
Nie wiem czy to można nazwać fetyszem, ale poza tym, że uwielbiam zgrabne i zadbane stopy, to również zwracam bardzo dużą uwagę na brzuch. 😄Jeżeli dziewczyna ma płaski, wysportowany brzuch do tego z delikatnym kolczykiem w pępku, albo nawet bez - cudowny widok. Sportowy top, luźne spodnie dresowe i odsłonięty płaski brzuszek - to zawsze zwraca moją uwagę.

Mężczyzna

Franzol

Podrywacz
Mnie kręcą rude i pręgowanego. Naturalne rude.
43f4df60104ec698eccd3d360fe9021f.jpg
Mam to samo. Ona jest cudowna!

Mężczyzna

Dany154

Cichy Podglądacz
Nie wiem czy ktoś ma taki fetysz co ja😊

Lubię pierdllic się w leginssch świecących ala latex z zamkiem od pasa przez krok do pasa z tyłu i do tego wszystkiego jeszcze świecącą szeleszcząca kurtka na zamek najlepiej damska. A i kobieta jak jest w kurtce na zamek albo w leginsach vinylowych albo i w kurtce i w leginsach jednocześnie. Albo oboje jesteśmy tak ubrani i się pieprzymy. Ktoś też ma taki fetysz ??

Mężczyzna

Techniczny95

Podrywacz
Fetysze, różne mają imiona, ja mam jeden "modowy", czytaj kręci mnie określony ubiór u kobiet, powszechny, także na ulicy można dostać jak to w którymś tu temacie "technicznego wzwodu". Jest też zabawa "mleczna", ale to raczej i tak w normach się jako tako mieści XD.