• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakie macie fantazje

Mężczyzna

ganymed

Erotoman
Nie przezylem, fantazjowalem. Co prawda tez o pielegnarzu (mialem 14 lat i mialem ich jako praktykantow, oboje mnie odwiedzjacych 2x dziennie... piekna laleczka i przystojny jak gwiazdor chłopak pielegniarz). Miałem ochotę na akcję we 3. Ale aktualnie i ona jedna by mi wystarczyłą <3

Kobieta

hotkaa91

Seks Praktykant
dosiąść pałę Johnny'ego Sinnsa 😋

53276871.gif

Mężczyzna

Turek wlkp

Cichy Podglądacz
Moja fantazja to taka że chciałbym pokazywać nagie zdjęcia z ukrycia mojej partnerki na jakiejś grupie osobom z tego samego miasta , jara mnie to że mogliby ją rozpoznac , widzieli by jej nagie cycki, dupe cipke strasznie mnie to jara

Hajks3

Podrywacz
Znaleźć odwazna, młoda i śliczna dziewczynę, która za godziwą zapłatę zgodziła by się cała oddac 15nastu mężczyzna (po zażyciu mocnych tabletek na erekcje). Byłaby ostro rrznieta w kazda dziurę, az by glosno jeczala z rozkoszy a nogi drrzaly niczym galareta. Wszystkie kutasy miała by cały czas nad sobą, w dupce, cipce, buzi i rękach. Każdy z nich dochodziłby w nia i na nią po kilka razy aż by cała była zatopiona w spermie.

Mężczyzna

Luki6593

Nowicjusz
Poznac wieczorem mezczyzne, dominujacego ale z empatia i milym podejsciem. Spotkac sie gdzies na drinka i ulec mu. Nocke spedzic praktykujac obciaganie mu paly, dac dupsko do ruchania i wypieszczenia. Raz poczuc sie jak obiekt pozadania dla Kolegi, ktory chce zaciagnac do lozka zerznac duzym kutasem i bawic sie

Mężczyzna

Luki6593

Nowicjusz
Jest kilka ale pierwsze co przychodzi mi do głowy to położenie kobiety na placach tak żeby jej głową była odchylona lekko do tyłu staje nad nią mój mały jest już w pełnej gotowości łapie ja za głowę i po malu zaczynam wsuwać go do jej buzi delikatnie po kawałku jej usta obejmują go równo z każdej strony a ja przy każdym kolejnym ruchu przyspieszam i wsuwam go coraz głębiej mocniej a cały wsuwa się do środka a jej usta dotykają mojej skóry wykonuje kilka szybkich pchnięć maksymalnie cały wsuwa się za każdym razem i odpuszczam daję jej chwilę następnie znów mój mały cały chowa się w środku za każdym razem nie zwalnim pchnięcia są maksymalnie do samego końca widać jak poruszam się w jej gardle daje jeszcze dwa razy odpocząć i wchodzę w nią ostatni raz trzymając ją za piersi widzę jak mój mały odznacza się w jej gardle w momencie kiedy wiem że to będzie ostatnie pchnięcie ruch wsuwam go najgłębiej jak się da i dopiero zalem ja spermą trzymam przez chwilę go w tej pozycji następnie wyjmuje i pozwalam mu odpocząć.
Tak właśnie Głębokie Gardło to jest pierwsze co przychodzi mi do głowy
Spoko opcja na wieczorne picie, i małe afterparty se zrobienie. Po ekstazie i proszku taka historie tez zaliczę chętnie jak żona, a potem wiecej