Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Trójkąt z kobietą i mężczyzną, najlepiej jakąś parą w związku, chciałbym być posłusznym bi niewolnikiem, spełniającym ich wszystkie seksualne zachcianki
,,również nie doświadczonym,, więc Ty też jesteś laik z tematem zbliżeń z facetem a chcesz kogoś wprowadzać ? Proszę wytłumacz o co w tym chodzi. Bo jak dla mnie to musisz zacząć od siebie wchodząc w takie klimaty .
,,również nie doświadczonym,, więc Ty też jesteś laik z tematem zbliżeń z facetem a chcesz kogoś wprowadzać ? Proszę wytłumacz o co w tym chodzi. Bo jak dla mnie to musisz zacząć od siebie wchodząc w takie klimaty .
Jestem laikiem w temacie zbliżeń z facetem, ale nie w temacie seksu w ogóle o to tego mógłbym uczyć, czerpania przyjemności z seksu. Poza tym piszemy o fantazjach, a one nie muszą być logiczne, uzasadniane i rozkładane na czynniki pierwsze
Moje fantazje można byłoby połączyć przy jednym spotkaniu z para gdzie facet jest bo. Chciałbym dotknąć innego penisa, wejść w obie dziury w tym samym czasie a może i nawet dałbym obciągnąć facetowi wtedy jakby podniecenie było na wysokim poziomie
Za cala noc sexu z partnerka pana który ja bzyka a finał w mojej buzi lub robic sobie wspólnie z facetem loda a kobiety patrzą na to i finał biorą do ust
Spotkanie z parą, gdzie on jest BI. Najpierw ja z nim nawzajem sobie dogadzamy - handjob i oral, a ona w tym czasie nam się przygląda i zabawia się sama ze sobą. Potem bierzemy ja we dwóch na dwa baty.
nie mam doświadczeń z facetami... ale jak np na siłowni widzę dużego umięśnionego faceta, takiego z dwa razy większego/silniejszego niż ja.. to jakoś mnie to trochę ożywia zrobiłbym co mi każe
Bardzo bym chciał być uległy dla pary, gdzie oni mnie wiążą gdzie np. Facet mnie rucha w dupe a ja jednocześnie robie minetke jego partnerce lub ona robi mi loda kiedy ja robie jej partnerowi
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.