• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakie jest prawdopodobieństwo zapłodnienia?

Status
Zamknięty.

julitaaa

Cichy Podglądacz
Czy można zajść w ciążę przez bieliznę?

mam pytanie (jak większość na forum... :) ) czy jeżeli chłopak leżący obok (berdzo blisko) dziewczyny, mający w danym momencie wytrysk może zapłodnić ją, jeśli są w bieliźnie?? Może napiszę troche łatwiej: leży chłopak z dziewczyną na łóżku, są w bieliźnie, on ma wytrysk - czy możliwe jest w takim momencie zapłodnienie??? zawsze mnie to nurtowało... prosze o wyrozumiałość i odpowiedź :) z góry dzięki :)

adi

Cichy Podglądacz
Re: małe wątpliwośći...

julitaaa napisał:
leży chłopak z dziewczyną na łóżku, są w bieliźnie, on ma wytrysk - czy możliwe jest w takim momencie zapłodnienie??? quote]
jeżeli będzie tam plemnik McGuver(chyba tak sie pisało) to dojdzie do zapłodnienia

prawiczek

Nowicjusz
Podczas pieszczot nieopatrznie otarłem się ręką o swoje mokre majtki a potem wsadziłem palec w pochwę dziewczynie. Czy istnieje możliwość zapłodnienia. Nie pamiętam dokładnie czy to było przed moim wytryskiem, czy po... napisz proszę jakie jest prawdopodobieństwo ciąży w obu przypadkach.

przyjaciolka

Nowicjusz
Otarcie ręką bądź palcem o mokre majtki nie świadczy od razu, że znajdowały się tam plemniki. Jeśli nawet to szansa na zapłodnienie jest znikoma i wszystko jest w porządku. Gdyby zdarzyło się to w chwili, gdy na majtkach znajdowało się nasienie z wytrysku wtedy szansa na przeniesienie plemników do pochwy jest większa.

Mariobyd

Cichy Podglądacz
Prawdopodobieństwo istnieje zawsze ale jak było napisane wcześniej nie wiadomo czy były tam plemniki i jeśli tak to nie wiadomo czy wystarczająco silne by doszło do zapłodnienia. Jedno jest pewne: czas pokaże.

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry