• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakie czułe punkty ma kobieta

Kobieta

Krystyna.X

Erotoman
Byłam ciekawa opinii mężczyzn, ale rozpisali się na inny temat.
Co zaś tych czułych punktów, to wszędzie tam, gdzie są czule pieszczone. :)

Mężczyzna

Orihs

Cichy Podglądacz
Nie wiem jak sprawić żeby dziewczyna poczula sie przyjemnie. Nie chce jej spłoszyc i nie chodzi mi koniecznie o sex chce tylko zeby było miło. Jakie "czułe punktty" ma dziwczyna jak najlepiej zacząć???

z gory dzieki za odpowiedz
Myślę, że jej konto bankowe. Zrobić przelew to podstawa i na pewno będzie jej przyjemnie, teraz to kobiety głównie na kasę lecą. Im większy przelew tym bardziej mokra.

Kobieta

Blackswan

Podrywacz
Jestem bardzo wrażliwa na pieszczoty szyi i ramion. Uwielbiam pocałunki w tych miejscach, być tam lizana, gryziona, czuć oddech. Lubię jak się mnie łapie za szyje w ogóle, zwłaszcza żeby mnie przyciągnąć do pocałunku.

17951930.webp

7727483.webp

A najlepiej to w trakcie seksu:
22842073.webp

16326028.webp

7258758.webp

I to też uwielbiam, jak w pozycji prone bone się mnie trzyma za szyję, liże po niej i po karku i gdy czuję oddech gdzieś w okolicach szyi, już na samą myśl mam gęsią skórkę
27802003.webp

21743146.webp

27811927.webp

Kobieta

Lesbijka

Biegły Uwodziciel
Kark i szyja Pachnąca słońcem ziemia niczyja aby ją posiąść i władać dzielnie - Mózg ma królować wprost Niepodzielnie wówczas się wszystko w cieniu księżyca sutki pachnące i reszta cała kaskada zmysłów wprost doskonała ... 💋

Kobieta

Lesbijka

Biegły Uwodziciel
Jestem bardzo wrażliwa na pieszczoty szyi i ramion. Uwielbiam pocałunki w tych miejscach, być tam lizana, gryziona, czuć oddech. Lubię jak się mnie łapie za szyje w ogóle, zwłaszcza żeby mnie przyciągnąć do pocałunku.

17951930.webp

7727483.webp

A najlepiej to w trakcie seksu:
22842073.webp

16326028.webp

7258758.webp

I to też uwielbiam, jak w pozycji prone bone się mnie trzyma za szyję, liże po niej i po karku i gdy czuję oddech gdzieś w okolicach szyi, już na samą myśl mam gęsią skórkę
27802003.webp

21743146.webp

27811927.webp
Na pierwsze zdjęcie sama mam Ciary 💋💥

Kobieta

Lesbijka

Biegły Uwodziciel
Moja ulubiona pozycja

Połączenie intymności i namiętności. Możliwość przejścia od zmysłowej, powolnej zabawy do ostrego, brutalnego rżnięcia. Do tego poczucie kontroli i wspaniały widok na kochankę

29660276.webp
Na mój nieprofesjonalny nos ładne i już nie wiem co tam więcej itp. itd ;)
A jeśli już to ja bym emocje odniosła do mojej ulubionej Symfonii Zmysłowości 😁

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
Ostatnio mam wrażenie, że z odpowiednim facetem całe moje ciało jest jedną wielką strefą erogenną. Nie lubię tylko zajmowania się moimi stopami, ale jakby mnie odpowiednio nagrzał, to już wiem, że nawet moje granice mogą się przesunąć ;)

Kobieta

Lesbijka

Biegły Uwodziciel
Ostatnio mam wrażenie, że z odpowiednim facetem całe moje ciało jest jedną wielką strefą erogenną. Nie lubię tylko zajmowania się moimi stopami, ale jakby mnie odpowiednio nagrzał, to już wiem, że nawet moje granice mogą się przesunąć ;)
Ale wtedy jest Mega Cudnie uwierz na słowo 💥 ;)

Mężczyzna

Misfit

Nowicjusz
Dlatego ja uważam, że największą, najbardziej obiecującą i najbardziej podatną strefą jest u kobiety jest jej wyobraźnia. Jest też niestety wymagająca i trudna do osiągnięcia. Czasem chodzi o dotyk, czasem o dobór słów czy właściwe spojrzenie. I tak, jak trudno odnaleźć klucz, tak łatwo można spierdolić. Ale jeśli wyjdzie, wtedy granice rozsuwają się równie chętnie, co nogi