• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakie cipeczki / penisy lubicie? - pytanie do pań i panów :)

Mężczyzna

Daro Dario

Nowicjusz
Chocby nie wiem jaka Cipka 99% zalezy od wlascicielki , bo tak samo jak z penisek cipka tez trzeba umiec sie poslugiwac, a nie tlko rozlozyc nogi ,czy wypiac tylek

Mężczyzna

Franzol

Seks Praktykant
Tak się zastanawiam- czy to ważne jaką się ma cipke 🤔, myślę > i mam nadzieję <, że dla większości facetów którzy by mnie chcieli przeruchać było by to najmniej ważne i liczyło by się tylko dla nich to, że udało im się mieć seks z taką dziewczyną jak ja (czyli wcale się nie chwalę ani >tak nie myślę<, że najładniejsza, tylko chodzi mi o to, że taka dziwna, inna, nie jak inne dziewczyny pod względem zachowania, taka "alienowata"- bo wiele dziwnych, <bo innych>, zakresów ruchu poszczególnych stawów mam).
Zaintrygowałaś mnie teraz. Możesz to rozwinąć?

Mężczyzna

PerwersPiss

Nowicjusz
Tak się zastanawiam- czy to ważne jaką się ma cipke 🤔, myślę > i mam nadzieję <, że dla większości facetów którzy by mnie chcieli przeruchać było by to najmniej ważne i liczyło by się tylko dla nich to, że udało im się mieć seks z taką dziewczyną jak ja (czyli wcale się nie chwalę ani >tak nie myślę<, że najładniejsza, tylko chodzi mi o to, że taka dziwna, inna, nie jak inne dziewczyny pod względem zachowania, taka "alienowata"- bo wiele dziwnych, <bo innych>, zakresów ruchu poszczególnych stawów mam).
Mmm opowiedz coś więcej o tym. Dla mnie najważniejsze zeby partnerka byla perwersyjna i otwarta na różne zabawy. Sama też żeby dawała pomysły. Bo ja mam kupę zboczonych pomysłów na sex zabawę

Mężczyzna

marek476

Cichy Podglądacz
Cipeczki i penisy różne mają oblicza, ciekawe co się najbardziej podoba użytkownikom SF :) Ciasne i drobne szparki czy większe motylki? Panowie, zdradźcie które najbardziej lubicie! Dziewczyny, a wy? Który kształt najbardziej wpadł wam w oko? ^^

A może bez różnicy? ;)

Lubię duże sromy I duże lechtaczki,które mozna całe wziąć do ust i ssać.