Bardzo ważne też, aby był umyty.Najlepszy penis to ten we wzwodzie.

Jest to szczególnie istotne przy lodziku .

Bardzo ważne też, aby był umyty.Najlepszy penis to ten we wzwodzie.
Jakoś nie wyobrażam sobie tego, by to co lizane nie było umyte wcześniej ....Bardzo ważne też, aby był umyty.
Jest to szczególnie istotne przy lodziku .![]()
No właśnie że nie. Umycie to nie wypachnienie!! Jak wielu ludzi uważa, że wylanie na siebie zapachu załatwi temat brudu .... Załatwi przez chwilę i z pozoru.Jak jedna tak i druga strona musi być czysta pachnąca i apetyczna
Nie żebym się chwalił ale mógłbym się wpisać w Pani schematDuże, twarde żylaste kutasy![]()
I żeby wokół niego muchy nie latałyBardzo ważne też, aby był umyty.
Nektarynka obowiązkowo także umyta a potem tylko soczysta pełnia z fontanna radościBardzo ważne też, aby był umyty.
No to jesteś Koneserką ja się łapię ze swoją Nektusią w punkt na nr 5 ale Bardzo lubię 7 i kręcą mnie 12U panów to zdecydowanie pony i horse man
natomiast u pań najbardziej lubię 4 , 5 , 10
Lody wcześniej myjesz?Jakoś nie wyobrażam sobie tego, by to co lizane nie było umyte wcześniej ....
Myślę ,że gbybyś pokazała nam na forum swoją cipkę , to bardzo wielu facetów marzyłoby o seksie z Tobą właśnie z powodu togo co zobaczyli , to byłaby wisienka na torcie ,takie podniecające i kuszące uzupełnienie Twojej nietuzinkowej osobowości ,faceci są wzrokowcami , widok Twojej cipki mielibyśmy długo przed oczami .Tak się zastanawiam- czy to ważne jaką się ma cipke, myślę > i mam nadzieję <, że dla większości facetów którzy by mnie chcieli przeruchać było by to najmniej ważne i liczyło by się tylko dla nich to, że udało im się mieć seks z taką dziewczyną jak ja (czyli wcale się nie chwalę ani >tak nie myślę<, że najładniejsza, tylko chodzi mi o to, że taka dziwna, inna, nie jak inne dziewczyny pod względem zachowania, taka "alienowata"- bo wiele dziwnych, <bo innych>, zakresów ruchu poszczególnych stawów mam).
Tak się zastanawiam- czy to ważne jaką się ma cipke, myślę > i mam nadzieję <, że dla większości facetów którzy by mnie chcieli przeruchać było by to najmniej ważne i liczyło by się tylko dla nich to, że udało im się mieć seks z taką dziewczyną jak ja (czyli wcale się nie chwalę ani >tak nie myślę<, że najładniejsza, tylko chodzi mi o to, że taka dziwna, inna, nie jak inne dziewczyny pod względem zachowania, taka "alienowata"- bo wiele dziwnych, <bo innych>, zakresów ruchu poszczególnych stawów mam).
Podpisuję się obiema rękami pod postem seby. Zatem czekamyMyślę ,że gbybyś pokazała nam na forum swoją cipkę , to bardzo wielu facetów marzyłoby o seksie z Tobą właśnie z powodu togo co zobaczyli , to byłaby wisienka na torcie ,takie podniecające i kuszące uzupełnienie Twojej nietuzinkowej osobowości ,faceci są wzrokowcami , widok Twojej cipki mielibyśmy długo przed oczami .