• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jakie cipeczki / penisy lubicie? - pytanie do pań i panów :)

Kobieta

saymyname

Cichy Podglądacz
Może to przez te hormony czy co. W każdym razie jak zamieszają zdjęcia na portalach erotycznych, to mają mega wielkie pały.

Kobieta

Pani855

Seks Praktykant
Cipeczki i penisy różne mają oblicza, ciekawe co się najbardziej podoba użytkownikom SF :) Ciasne i drobne szparki czy większe motylki? Panowie, zdradźcie które najbardziej lubicie! Dziewczyny, a wy? Który kształt najbardziej wpadł wam w oko? ^^

A może bez różnicy? ;)

Pony Man ☺️

Mężczyzna

Tom11

Cichy Podglądacz
Nie mam jakiś wymagań stosunku do cipki. Widziałem taką co właściwie jej "nie miała". Tak z niej żartowałem. Wargi zewnętrzne miała bardzo małe i jak stała to na wprost widać było tylko malutki przedziałek. Z 1 cm. I nawet podobało mi się to. I nic jej nie wystawiało. Jak bym miał wybór to wolałbym by jednak było trochę zarostu. Jakiś paseczek albo trójkącik.

Mężczyzna

Zgadnijwhois

Cichy Podglądacz
Bardzo lubię cipki które mają duże wargi sromowe, bardzo mnie to kręci, ale cipka to cipka ważne żeby była słodziutka :)

Kobieta

PaniMargaret

Biegły Uwodziciel
Cipeczki i penisy różne mają oblicza, ciekawe co się najbardziej podoba użytkownikom SF :) Ciasne i drobne szparki czy większe motylki? Panowie, zdradźcie które najbardziej lubicie! Dziewczyny, a wy? Który kształt najbardziej wpadł wam w oko? ^^

A może bez różnicy? ;)

Penisy to preferuje każde, nie mam konkretnego typu. Mój ma dużego i grubego lekko wygięty w dół. Co do cipki to nie skosztowałam jeszcze żadnej ale lubię chyba każde, szczególnie te zarośnięte