• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jakich kobiet pragną mężczyźni

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Seks Praktykant
Ostatnio byłem na imprezie urodzinowej mojego kolegi i jego żony. Jest mężczyzną o średniej budowy ciała,183 cm wzrostu,brunet z brodą,co chwilę czułem wzrok tych pań, uśmiechały się do mnie,niektóre zagadywały,trzy panie dały mi swoje numery telefonów. Potem się okazało,że jedna pani jest mężatką.
I jak to się ma do ankiety Dark???
😉

Mężczyzna

uleglydlapani92

Cichy Podglądacz
Hola, kolego...kolejka jest. Na liste sie wpisałeś:unsure:
Jak zobaczysz kto zapisuje to nie jestem pewny, czy się zgłosisz:LOL::cool:
Jakiej kolejki, co ja do lekarza stoję ?
Uległy jestem tylko w łóżku. W życiu codziennym typowy ze mnie samiec Alfa ;)
Myślę że pozwolimy Pani samej za siebie zdecydować, do kogo zechce się odezwać ;)

Mężczyzna

sanitar

Nowicjusz
ja nigdy nie miałem typu, zawsze leciałem na to co dziewczyna ma w głowie i jestem osobą angażującą się nad wyraz emocjonalnie, więc mój pogląd może być zaburzony - ale jeśli już definiować jakiś typ, to czy nie pociąga nas właśnie różnorodność?

Kobieta

saymyname

Podrywacz
Jeśli kogoś pociąga zawsze umysłowość, to jakby wyklucza różnorodność. Będzie trzymał się wyłącznie tej jednej cechy, szukając partnera.
Niektórzy nie zdają sobie sprawy jaką moc ma inteligencja i jakie potrafi wzbudzić uczucia. To, jak ktoś do nas przemawia, głaszcze i tuli słowami.

Mężczyzna

uleglydlapani92

Cichy Podglądacz
Jeśli kogoś pociąga zawsze umysłowość, to jakby wyklucza różnorodność. Będzie trzymał się wyłącznie tej jednej cechy, szukając partnera.
Niektórzy nie zdają sobie sprawy jaką moc ma inteligencja i jakie potrafi wzbudzić uczucia. To, jak ktoś do nas przemawia, głaszcze i tuli słowami.
No tak, samo budowanie napięcia... I emocje związane z tą osobą, świadomość i cały pułap obrazu psychologicznego w naszej głowie potrafi sprawić, że spojrzenie tej osoby będzie nas bardziej podniecać i grać na emocjach niż wzór piękności tego świata

Mężczyzna

Pit87

Nowicjusz
Kolor i długość włosów: długie, rude
Kolor oczu:
niebieskie
Wzrost:
165 +/- 10
Typ sylwetki:
każda, byle by było widać krągłości
Rozmiar biustu:
D lub większe
Tatuaże:
bez
Piercing:
uszy
Znaki szczególne:
kształt klepsydry
Przejmująca inicjatywę w łóżku czy dająca się prowadzić:
różnie żeby nie było nudno
Wygadana czy zamknięta w sobie:
wygadana
Pewna siebie i przebojowa czy szara myszka:
pewna siebie
Skromna czy wyzywająca:
wyzywająca
Wesoła i beztroska czy poważna i stanowcza:
zależnie od sytuacji wszystko.

To jeszcze dodam od siebie, że idealna kobieta w salonie powinna być damą, a w sypialni dziwką. Część o kuchni możemy pominąć.

Kobieta

Basiex

Cichy Podglądacz
Czyli na razie wychodzi na to, że mężczyźni wolą niższe partnerki. Ale jak już idzie w drugą stronę to nie podoba Wam się, że my chcemy wyższych od siebie :)
comment_1648101942EpKt8VV8NrUfrpnMCRn7Ou.jpg

Mężczyzna

Pit87

Nowicjusz
Czyli na razie wychodzi na to, że mężczyźni wolą niższe partnerki. Ale jak już idzie w drugą stronę to nie podoba Wam się, że my chcemy wyższych od siebie :)
Coś w tym jest, z tym, że wśród mężczyzn nie znajdziesz raczej sztywnej normy mówiącej, że kobieta kończy się na 160cm (analogicznie do facet zaczyna się od 180).

Raczej też na portalach randkowych, żaden facet nie napisze "jakie masz cycki? Bo nie umawiam się z dziewczynami z miseczką mniejszą niż D."

Sporo facetów nie ma raczej problemu z tym, że dziewczyna 1.80m odrzuca chłopa ze wzrostem 1.70m.
Problemem robi się fakt, że dla dziewczyny ze wzrostem 1.60m chłop 1.7m jest za niski...
A przynajmniej tak mi się wydaje.
Bo pomimo, że wolę niższe ode mnie, nie miał bym problemu, że ona jest wyższa, ode mnie.

Kobieta

Saanvi

Erotoman
A ja głupi myślałem, że Bodyguard musi być umięśniony i wyszkolony, a tu się okazuje, że musi być tylko wysoki. 😆
Oczami wyobraźni widzę takiego Sheldona Coopera.

Duża różnica wzrostu nie sprawdza się w pozycjach stojących od tyłu, niefajnie jest wisieć na kutasie. Pozdrawiam.