• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jakich kobiet pragną mężczyźni

Kobieta

Dark.Amy

Nowicjusz
Panowie dzisiaj zwracam się do Was.
Chcę stworzyć obraz kobiety idealnej, dlatego przygotowałam kwestionariusz, w którym będziecie mogli wymienić wszystkie cechy wymarzonej według Was kobiety, kochanki, partnerki etc. Każdy mężczyzna jest inny, każdy ma inne preferencje dlatego ciekawa jestem Waszych opinii i odpowiedzi w tym temacie.

- starsza
- równolatka
Kolor i długość włosów:
Kolor oczu:
Wzrost:
Typ sylwetki:
- szczupła

- przeciętna
- wysportowana
- umięśniona
- kilka kg za dużo

- puszysta
Rozmiar biustu:
Tatuaże:
Piercing:
Znaki szczególne:
Przejmująca inicjatywę w łóżku czy dająca się prowadzić:
Wygadana czy zamknięta w sobie:
Pewna siebie i przebojowa czy szara myszka:
Skromna czy wyzywająca:
Wesoła i beztroska czy poważna i stanowcza:

Jeżeli macie jakieś szczególnie pożądane cechy u kobiet to oczywiście dopisujcie swoje propozycje.

Mężczyzna

PanCiacho

Dominujący
Próbowałem wypełnić ale odpuściłem. Dlaczego? Bo każda kobieta jest inna. Temu samemu mężczyźnie mogą się podobać zarówno młodsze,starsze,równolatki. Zarówno blondynki,brunetki jak i rude. Zarówno szczupłe jak i wysportowanie itp.itd.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Kolor i długość włosów: blond, długie
Kolor oczu: zielone
Wzrost: poniżej 170 cm
Typ sylwetki: kilka kg za dużo
Rozmiar biustu: D lub większy
Tatuaże: czarne lub granatowe
Piercing: nos, uszy
Przejmująca inicjatywę w łóżku czy dająca się prowadzić: przejmująca inicjatywę
Wygadana czy zamknięta w sobie: wygadana
Pewna siebie i przebojowa czy szara myszka: pewna siebie
Skromna czy wyzywająca: wyzywająca
Wesoła i beztroska czy poważna i stanowcza: wesoła

Mężczyzna

jakub915

Seks Praktykant
Względem każdej z kobiecych ról mam nieco inne oczekiwania, użyję skrótów:
k - kochana/fwb
p - partnerka życiowa

Kolor i długość włosów: kolor bez znaczenia, średnie/długie
Kolor oczu: bez znaczenia, ważniejszy jest wyraz oczu/spojrzenie
Wzrost: max 167 (p), bez znaczenia (k)
Typ sylwetki: szczupła (k), przeciętna (k/p), wysportowana (k/p), kilka kg za dużo (k/p)
Rozmiar biustu: B-C, ew. D - byle dobrze w dłoniach leżały
Tatuaże: Niekoniecznie, ew. niewielkie w nierzucających się miejscach
Piercing: uszy (nos i sutki też są ok)
Przejmująca inicjatywę w łóżku czy dająca się prowadzić: switch - uległa, ale ze sporadycznymi przebłyskami dominacji
Wygadana czy zamknięta w sobie: stonowana, lecz nie zamknięta (p), bez znaczenia (k)
Pewna siebie i przebojowa czy szara myszka: bez znaczenia (k), szara myszka, lecz znająca swoją wartość i potrafiąca wyrazić swoje zdanie (p)
Skromna czy wyzywająca: na co dzień skromniejsza, ale bez przesady (p), bez znaczenia (k)
Wesoła i beztroska czy poważna i stanowcza: rozważna, ułożona lecz z nutą szaleństwa o pozytywnym usposobieniu (p) bez znaczenia(k)

Szczególnie zwracam uwagę by kobieta miała jakąkolwiek pasję/zainteresowanie o których można byłoby z nią porozmawiać lub uprawiać. Choćby chodzenie po górach, fotografia, jazda na rowerze, nawet wyjazdy na piknik w weekendy. Byle nie klasyk: pazurki, kremiki, muzyka która akurat leci w radiu czy Netflix.

BTW: Myślę, że ciekawe dyskusje i wnioski mogą się pojawić jeśli więcej panów się wypowie w wątku.

Mężczyzna

WscieklyRuchacz

Seks Praktykant
Ankieta! Lubie ankiety!

Kolor i długość włosów: bez znaczenia ale dluzsze = lepsze
Kolor oczu:
bez znaczenia
Wzrost:
175cm w gore (sam mam 2metry)
Typ sylwetki:
te sa ok
- szczupła

- przeciętna
- wysportowana
- umięśniona

Rozmiar biustu: arbuz to jest dobry punkt odniesienia:) ale bralbym co daja, wazniejszy jest ksztalt piersi niz rozmiar.
Tatuaże:
przemyslane, np rekawy a nie tam jakas pisanina z dupy bez zastanowienia
Piercing:
bez przesadyzmu
Znaki szczególne:
widzenie przez sciany, zmiennoksztaltnosc. Ew brak penisa od urodzenia.
przejmujacych jest niestety promil ale z uleglymi tez da sie swietnie bawic
bez znaczenia
bez znaczenia
Skromna czy wyzywająca:
skromna
zdecydowanie powazna

Wiekszosc rzeczy o ktore pytasz np dla mnie jest naprawde malo istotna. No, poza cycami, to bylo wazne pytanie dla kazdego faceta:) A tak serio to osobiscie nad wyglad cenie sobie intelekt. Bo co tu robic po sexie? A z bystra kobieta mozna pokonwersowac, posmiac sie a wtedy… wiecej sexu! No i te bystrzejsze sa lepsze w lozku a conajmniej bardziej otwarte na rozne moje perwersje:p Takze kazdemu polecam inteligentne kobiety, a jak juz sie trafi przy tym atrakcyjna to rach ciach sie zenimy. Uroda przeminie, cycki opadna ale slowna agresja po wygraniu z nia (nieczesto) w planszowke pozostanie ze mna na zawsze:)

Mężczyzna

energetyczny

Podrywacz
Chcę stworzyć obraz kobiety idealnej, dlatego przygotowałam kwestionariusz, w którym będziecie mogli wymienić wszystkie cechy wymarzonej według Was kobiety, kochanki, partnerki etc. Każdy mężczyzna jest inny, każdy ma inne preferencje dlatego ciekawa jestem Waszych opinii i odpowiedzi w tym temacie.

- starsza
- równolatka
Kolor i długość włosów:
Kolor oczu:
Wzrost:
Typ sylwetki:
- szczupła

- przeciętna
- wysportowana
- umięśniona
- kilka kg za dużo

- puszysta
Rozmiar biustu:
Tatuaże:
Piercing:
Znaki szczególne:
Skromna czy wyzywająca:

Jeżeli macie jakieś szczególnie pożądane cechy u kobiet to oczywiście dopisujcie swoje propozycje.
takie które odbierają na mojej energii na tych samych falach, wszystko w świecie jest energią wibracją i częstotliwością

Mężczyzna

WscieklyRuchacz

Seks Praktykant
takie które odbierają na mojej energii na tych samych falach, wszystko w świecie jest energią wibracją i częstotliwością
Jako fizyk musze ci przyznac racje! Tak wszystko jest wibracja (atomy) czestotliwoscia (fale, swiatlo) oraz energia, potencjalna badz kinetyczna.
Ale mam pytanie, skoro masz takie naukowe podejscie (popieram!) to jak zmierzysz czestotliwosc potencjalnej partnerki? Albo ile energii kumuluje jej cialo? Bo tego nam na studiach nie powiedzieli… pewnie po to zebysmy sie nie rozmnazali.

Mężczyzna

Robert.WWA

Cichy Podglądacz
Ostatnio byłem na imprezie urodzinowej mojego kolegi i jego żony. Jest mężczyzną o średniej budowy ciała,183 cm wzrostu,brunet z brodą,co chwilę czułem wzrok tych pań, uśmiechały się do mnie,niektóre zagadywały,trzy panie dały mi swoje numery telefonów. Potem się okazało,że jedna pani jest mężatką.

Mężczyzna

energetyczny

Podrywacz
Jako fizyk musze ci przyznac racje! Tak wszystko jest wibracja (atomy) czestotliwoscia (fale, swiatlo) oraz energia, potencjalna badz kinetyczna.
Ale mam pytanie, skoro masz takie naukowe podejscie (popieram!) to jak zmierzysz czestotliwosc potencjalnej partnerki? Albo ile energii kumuluje jej cialo? Bo tego nam na studiach nie powiedzieli… pewnie po to zebysmy sie nie rozmnazali.
Jej częstotliwość jest wprost proporcjonalna do mojej uważności na nią. Im więcej energi i absorbcji kosztuje mnie zdobywanie jej tym wyższy jest współczynnik korelacji. Mówiąc prościej jak druga zasada dynamiki
Jeśli siły działające na ciało nie równoważą się, to ciało porusza się ruchem przyspieszonym (opóźnionym), w którym przyspieszenie (opóźnienie) jest wprost proporcjonalne do wartości siły wypadkowej, a odwrotnie proporcjonalne do masy tego ciała:
Nawet jeśli puszysta nie oznacza braku wibracji

Mężczyzna

CiekawskiAdam

Nowicjusz

- starsza
- równolatka
Kolor i długość włosów:
Kolor oczu:
Wzrost:
Typ sylwetki:
- szczupła

- przeciętna
- wysportowana
- umięśniona
- kilka kg za dużo

- puszysta
Rozmiar biustu:
Tatuaże:
Piercing:
Znaki szczególne:
Skromna czy wyzywająca:

Szeroki temat....
Dla mnie

Młodsza
Blond, średnie
Niebieskie bądź zielone
Wysportowana ale bez przesady
165 do 170 cm
Biust to między B a C. - wole kształtne, mięsne poslady
1 tatuaż lub max 3.
Łóżko to wolę 80% prowadzić ale 20% miło jak ona przejmie inicjatywę lub zainicjuje
Lubie jak mówi
Pewna siebie i skromna
Wesola.

Mężczyzna

DruhBoruch

Seks Praktykant
Ja nie jestem wybredny. Wystarczy, że będzie młoda, piękna, szczupła, bogata, z wielkim biustem, poczuciem humoru, nie będzie chciała dzieci i nie będzie jej przeszkadzać że jestem skończonym leniem. Nigdy nie miałem dużych wymagań co do kobiet. O tatuażach i piercingu nawet nie wspomina, bo wiadomo że są wykluczone.

Mężczyzna

Nameless

Cichy Podglądacz
Ok, więc jeśli chodzi o mnie to nie mam jakoś określonego typu idealnej kobiety, ale postaram się sprostać temu zadaniu. Wiadomo, że zaraz tutaj panowie będą pisać jaki to charakter ważny, a nie wygląd, jednocześnie na drugim monitorze oglądają sztuczne laski na instagramie.

Jeśli do związku to max 5 lat różnicy w dół czy w górę, jeśli jakieś fwb to widełki można trochę poszerzyć o jakieś 10-15 lat.

Kolor i długość włosów: Kolor nie ma znaczenia, ale włosy wole dłuższe zdecydowanie
Kolor oczu: Nie ma znaczenia :D
Wzrost:
Niższa odemnie <180cm
Typ sylwetki:
- szczupła

- przeciętna
- wysportowana
- kilka kg za dużo

Te 4 jestem jak najbardziej na tak :). To też mi się zmieniało z wiekiem, najpierw wolałem szczupłe, później kilka kg za dużo, a teraz już bardziej zależy od danej osoby. Wszystko zależy od danej fantazji.
Rozmiar biustu: Tylko nie sztuczne, jeśli już sobie jakaś robi, to chociaż z totalnej deski na B-C MAX. Biust najlepszy pasujący do całej sylwetki, jeśli szczupła to małe piersi, jeśli pare kg więcej to duże :).
Tatuaże:
Zdecydowanie są hot tylko nie na szyi i twarzy.
Piercing:
Kolczyki w sutkach top top
Znaki szczególne:

Przejmująca inicjatywę w łóżku czy dająca się prowadzić: dająca się prowadzić
Wygadana
Pewna siebie
Skromna czy wyzywająca:
Wyzywająca
Wesoła, ale poważna kiedy jest taka potrzeba

Oczywiście te cechy nie mają żadnego znaczenia jeśli nie potrafi dobrze obciągnąć :p

Mężczyzna

GoraceCiacho69

Cichy Podglądacz
Kolor i długość włosów: Do ramion albo do połowy pleców
Kolor oczu: Bez różnicy
Wzrost: 160-170
Typ sylwetki:

- przeciętna
Dobra figura fajne pośladki,za chuda nie może być bo fajnie jest jak kosci nie widac!
Rozmiar biustu: c/d/e
Tatuaże: BRAK
Piercing: BRAK chyba ze w uszach jak lubi
Znaki szczególne:
Przejmująca inicjatywę w łóżku czy dająca się prowadzić: Niewolnica która czasem daje popuscic wodze fantazji i zaskoczy czymś miłym, czasem przejmie inicjatywe.
Wygadana czy zamknięta w sobie: wygadana, ale z umiarem.
Pewna siebie i przebojowa czy szara myszka: w połowie musi umiec wyczuc moment
Skromna czy wyzywająca: skromna dla innych, wyzywająca dla mnie
Wesoła i beztroska czy poważna i stanowcza: Poważna wesoła :) Stanowczosc zaleznie od nastroju.

Apetyczna seksualnie, nimfomanka, kochajaca odkrywac nowe rzeczy i nie zamknieta na rozne rzeczy. Oddana partnerowi i nie zalezna od kolezanek, Pozdrawiam pisane po Harnasiu!

Mężczyzna

Torerro

Seks Praktykant
Kolor i długość włosów: brunetka i długie włosy
Kolor oczu: niema znaczenia
Wzrost: max 175cm
Typ sylwetki: przeciętna lub kilka kg za dużo
Rozmiar biustu: miseczka C-DD
Tatuaże : drobne, miejsce bez znaczenia
Piercing: dopuszczalny(ale nie obowiązkowy) na pępku, sutkach lub muszelce
Znaki szczególne: bardzo czułe sutki
Przejmująca inicjatywę w łóżku czy dająca się prowadzić: dająca się prowadzić i czas od czasu przejmująca inicjatywę
Wygadana czy zamknięta w sobie: wygadana ale w miarę
Pewna siebie i przebojowa czy szara myszka: pewna siebie
Skromna czy wyzywająca: skromna poza domem
Wesoła i beztroska czy poważna i stanowcza: wesoła i poważna w zależności od sytuacji

Mężczyzna

hardtromance30

Cichy Podglądacz

- starsza
- równolatka
Kolor i długość włosów:
Kolor oczu:
Wzrost:
Typ sylwetki:
- szczupła

- przeciętna
- wysportowana
- umięśniona
- kilka kg za dużo

- puszysta
Rozmiar biustu:
Tatuaże:
Piercing:
Znaki szczególne:
Skromna czy wyzywająca:

Każdą XD

Mężczyzna

Solstafir

Podrywacz
Kolor i długość włosów: Długie włosy, kolor obojętny (chociaż rude są odrobinę gorsze)
Kolor oczu: Obojętny, ale raczej ciemne
Wzrost: 155-165cm
Typ sylwetki: Szczupła lub przeciętna.
Rozmiar biustu: Normalny
Tatuaże: Brak!
Piercing: Może być całkowicie bez ale może też być, ale niewielki i gustowny. Małe kolczyki w uszach, podoba mi się ta taka kropka z boku nosa.
Znaki szczególne: Brak
Przejmująca inicjatywę w łóżku czy dająca się prowadzić: Dająca się prowadzić.
Wygadana czy zamknięta w sobie: Raczej zamknięta w sobie.
Pewna siebie i przebojowa czy szara myszka: Szara myszka.
Skromna czy wyzywająca: Raczej skromna, ale widoczna seksualność.
Wesoła i beztroska czy poważna i stanowcza: Nie wiem.

Każdy facet ma to samo z grubsza. Żeby była chciała się ruchać najlepiej w każdy możliwy sposób, nie zrzędziła (dobra miła atmosfera), ugotowała coś, posprzątała.

Mężczyzna

uleglydlapani92

Cichy Podglądacz
Nic tak nie podnieca jak intelekt !
Dlatego nie ma szablonu...
Ale musi mieć dobre kobiece masywne udo (nie mylić z grubym) i lepiej jak ma kilo za dużo niż kilo niedowagi 😎