• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jaki uczciwy portal

Mężczyzna

Dominiktt

Cichy Podglądacz
Witam

Od jakiegoś czasu szukam kobiety do dyskretnego układu bez zobowiązań. Przeszukałem dziesiątki portali i nieststy wszystkie na które trafiłem są nastawione na wydzanie pieniędzy i nie ma na nich żadnych realnych kobiet. Może ktoś jest w stanie pomóc i dać namiary na uczciwy portal?

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Witam

Od jakiegoś czasu szukam kobiety do dyskretnego układu bez zobowiązań. Przeszukałem dziesiątki portali i nieststy wszystkie na które trafiłem są nastawione na wydzanie pieniędzy i nie ma na nich żadnych realnych kobiet. Może ktoś jest w stanie pomóc i dać namiary na uczciwy portal?
Tinder

Mężczyzna

NAŁÓG

Cichy Podglądacz
Też uważam, że Tinder najlepszy (z moich doświadczeń)
ale chętnie potestuję inne, jeśli ktoś zna :p

Mężczyzna

G.......

Podrywacz
Ja bylem kilka razy na Date Zone i trafilem kilka razy na mężatki ktore chciały tylko i wyłącznie sexu dyskretnego bez zobowiazań. To trzeba szukać i pisać a nie sie poddawac. Raz poznalem jedną Mężatke po tygodniu a raz po miesiącu szukania