No to faktNajgorzej jak facet też ma cyc.
No to faktNajgorzej jak facet też ma cyc.
Chyba, że umiesnionyNajgorzej jak facet też ma cyc.
Wtedy trudno się oprzeć pokusie zmacania takich.Chyba, że umiesniony![]()
No co Ty, Ty masz takie myśli? Ty zboczona jestes jednakWtedy trudno się oprzeć pokusie zmacania takich.![]()
Trochę jestem. Ale co jest złego w dotykaniu mężczyzny?No co Ty, Ty masz takie myśli? Ty zboczona jestes jednak
To samo co w dotykaniu kobiety a co sklasyfikowalas ze faceci to zboczency itdTrochę jestem. Ale co jest złego w dotykaniu mężczyzny?![]()
Widać, wielkie umysły myślą tak samo...Ja u kobiet lubię takie średnie i większe, aby było za co chwycić. Oczywiście nie mówię tu już o jakiejś otyłości, wszystko ma granice, ale lubię ładny cyc.
Na małe też chętnie popatrzę, ale w łóżku jednak potrzebuję ciut ciała poczuć.
No pewnie, że takie średnie i większe, a nie jakieś zwisy jak u koleżanki trollerki.Ja u kobiet lubię takie średnie i większe, aby było za co chwycić. Oczywiście nie mówię tu już o jakiejś otyłości, wszystko ma granice, ale lubię ładny cyc.
Nigdy tak nie napisałam.To samo co w dotykaniu kobiety a co sklasyfikowalas ze faceci to zboczency itd
Nie przytoczę... nie chce mi sie juz szukaćNigdy tak nie napisałam.
Przytocz dokładnie co to było.
Pfff. To nie oczerniaj.Nie przytoczę... nie chce mi sie juz szukać
TiaaPfff. To nie oczerniaj.
Mamy tą samą przypadłość w takim razieWtedy trudno się oprzeć pokusie zmacania takich.![]()
Dosłownie!Ja u kobiet lubię takie średnie i większe, aby było za co chwycić. Oczywiście nie mówię tu już o jakiejś otyłości, wszystko ma granice, ale lubię ładny cyc.
Wiadomo. Ja macam jego cycuszki, a on moje.Mamy tą samą przypadłość w takim razie![]()
O i to mi się podoba, aż bym tak chciałWiadomo. Ja macam jego cycuszki, a on moje.
Zajmij się żoną.O i to mi się podoba, aż bym tak chciałnajlepiej z Tobą
![]()
No co ty nie chciała byś, żona jest już dobrze obrobionaZajmij się żoną.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Jaki macie rozmiar buta Dziewczyny? | Fetysze i perwersje | 4 | |
K | Jaki filmy oglądacie podczas masturbacji? | Masturbacja | 2 | |
![]() |
Jaki powinien być facet do zabaw online? | Seks | 47 | |
![]() |
Jaki był największy... | Seks | 59 | |
J | Jaki środek na pewną erekcję? | Porady seksualne | 19 |