A w lato nie możesz ogrzać?🥹Hahaha, ino mam, ale na razie nie grzeje bo lato jest.![]()
A w lato nie możesz ogrzać?🥹Hahaha, ino mam, ale na razie nie grzeje bo lato jest.![]()
To ja poczekam, aż ci się osemka wygoi i wtedy pomyślimy. Chcę zobaczyć to 8+/10.Mogę ogrzać, ale mam od tego rączki od masażu. Brzuszek trochę inaczej grzeje. (^_^)
Okay.To ja poczekam, aż ci się osemka wygoi i wtedy pomyślimy. Chcę zobaczyć to 8+/10.
Jak nie chcesz, się pokazać, to ok. Ja nie nalegamNie jestem dość sceptycznie nastawiony do wysyłania tutaj zdjęć i w ogóle.Poza tym masz zablokowany profil. Dobrze, poczekamy. ^^
Pamiętaj, że też musisz wejść w mój kanon piękna.![]()
A jaki on jest?Pamiętaj, że też musisz wejść w mój kanon piękna.![]()
Bardzo szeroki, a zarazem bardzo wąski. Jedna rzecz może wszystko zasłonić i w drugą stronę.A jaki on jest?
Dzięki, ale już mi się odechciałoBardzo szeroki, a zarazem bardzo wąski. Jedna rzecz może wszystko zasłonić i w drugą stronę.Jak nie znikniesz stąd za 2mieś to pokażę.
![]()
ProszęDzięki, ale już mi się odechciało![]()
Głupi nie bądź, niech się sama, cwaniara, pierwsza pokażeNie jestem dość sceptycznie nastawiony do wysyłania tutaj zdjęć i w ogóle.Poza tym masz zablokowany profil. Dobrze, poczekamy. ^^
Pamiętaj, że też musisz wejść w mój kanon piękna.![]()
Wiesz, ja się nie narzucam. Oferuję swoje skromne zdolności dla jej pyszności. Mam akutalnie naprawdę motsno napięty grafik i jak czegoś nie zrobię to nie zrobię. Ja nie kłamię i nie przechwalam się.Głupi nie bądź, niech się sama, cwaniara, pierwsza pokażeZdrówka
)
Jak każde, niezależnie od wielkościPrzed okresem mam twarde i obolałe 🫡
Większe są chyba twardsze?Jak każde, niezależnie od wielkości![]()
Co ty pierdolisz?Większe są chyba twardsze?
Ciekaw jestem, bo nie mam.Co ty pierdolisz?![]()
Jest to zależne od struktury. Im bardziej gruczołowata tkanka tym piersi stają się tkliwsze i bolesniej odczuwa się skutkiCiekaw jestem, bo nie mam.
Aha, dzięki to pierd...ę mieć.Jest to zależne od struktury. Im bardziej gruczołowata tkanka tym piersi stają się tkliwsze i bolesniej odczuwa się skutki
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Jaki macie rozmiar buta Dziewczyny? | Fetysze i perwersje | 4 | |
K | Jaki filmy oglądacie podczas masturbacji? | Masturbacja | 23 | |
![]() |
Jaki powinien być facet do zabaw online? | Seks | 47 | |
![]() |
Jaki był największy... | Seks | 90 | |
J | Jaki środek na pewną erekcję? | Porady seksualne | 19 |