• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jaki rozmiar piersi podoba się najbardziej?

Mężczyzna

WhySoSerious?

Biegły Uwodziciel
Ja tu nikogo nie szukam
Pfff, nie możesz mówić, że szkuasz kogoś przystojnego, przed 30dziestką i kogoś kto potrafi masować, a potem odrzucać. Kto daje i zabiera... no wiadomo co, wracając do "plus size", same wy kobiety dałyście sobie tą łatkę i same to sprowagowałyście. Dla nas mężczyzn atrakcyjna kobita może i dużo ważyć, ale jak ma charakter jak ma siłę to wielu wciąż będzie ją uwielbiać, a jak jest tylko gruba i to jej jedyny atut to sorry, ale tego my nie przerobim. XD

D

dessi1979

Guest
Połowa postów na SF w szwach trzeszczy rozpychana nadmiarem fantazji i niedowartościowaniem w RL...
To i Cyganki se cycki przyprawiają xD

D

dessi1979

Guest
Ale inne miejsca też takie są, to już lepiej w tym grajdole. Własna bida bliższa niż ta za płotem :D
Z reguły trawa zieleńsza za ogrodzeniem, ale w tym przypadku nie sprawdza się powiedzenie. Na dwóch bardziej zrytych forach byłam/jestem... xD

Mężczyzna

Max Payne

Cichy Podglądacz
Prawda jest taka, że te wszystkie fora o tematyce seksualnej wyglądają podobnie. Większość to mężczyźni, myślę że wcale nie głupi i niektórzy pewnie całkiem do rzeczy, chcący poznać określony typ kobiet. Kobiet w takich miejscach jest jak na lekarstwo, a jeśli już się pojawi to tylko po to, aby podkręcać śrubę i mieć z tego bekę. Gdy zapytasz o konkrety, to wtedy wychodzi cała prawda w stylu...kozak w necie, pizda w świecie.

W

WhitePinkRed

Guest
No tak ale normalnie ramiona wysiadają, robią się czerwone ślady, wszyscy się gapią na cycki i sportu nie można uprawiac, przekichane.
To jest cholernie irytujące… chociaż co do sportu to trzeba mieć poprostu dobry stanik. Sportowy, mocno trzymający, mocno regulujący ramiączka -są takie👍🏻