Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
To ja wiem i jestem tego świadom, i właśnie dlatego mi się podobają, co ty myślisz że ja tylko na jakieś silikony, nie, nie, to co naturalne jest najlepsze
Miałem różne, największe to 75K na drobnej, niskiej dziewczynie. Wyglądały obłędnie.
Ale miałem też fajną, proporcjonalną dziewczynę ze ślicznymi 75F i różne mniejsze. Generalnie dla mnie tak długo jak są na tyle duże, żeby robić hiszpana to super.
Dla mnie rozmiar i kształt ma marginalne znaczenie. Mają być wrażliwe na pieszczoty. Jeśli kobieta chce je powiększyć to tylko w ten sposób by nie straciła czucia w sutkach. W efekcie końcowym zawsze wychodzi że to kobeta sama w sobie ma być fajna. Jej cycki są miłym dodatkiem ( ale chujowo to brzmi ) do całości
Przecież każdy ma inny gust,jednemu małe,drugiemu średnie itd. tak samo jak kobietą podobają się z zarostem czy bez,zarośnieta klata czy nie,to tylko upodobania nie normy,tak myśle
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.