• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jaki rozmiar piersi podoba się najbardziej?

Mężczyzna

Wielki3232

Erotoman
To ja wiem i jestem tego świadom, i właśnie dlatego mi się podobają, co ty myślisz że ja tylko na jakieś silikony, nie, nie, to co naturalne jest najlepsze

Mężczyzna

Wielki3232

Erotoman
Ja wiem że w staniku wyglądają inaczej, ale ja się je uwolni to klikajcie narody, nie ma nic lepszego na świecie 🥵🥵🥵😘

Mężczyzna

wbJames

Cichy Podglądacz
Miałem różne, największe to 75K na drobnej, niskiej dziewczynie. Wyglądały obłędnie.
Ale miałem też fajną, proporcjonalną dziewczynę ze ślicznymi 75F i różne mniejsze. Generalnie dla mnie tak długo jak są na tyle duże, żeby robić hiszpana to super.

Mężczyzna

łukowianin40

Podrywacz
Dla mnie rozmiar i kształt ma marginalne znaczenie. Mają być wrażliwe na pieszczoty. Jeśli kobieta chce je powiększyć to tylko w ten sposób by nie straciła czucia w sutkach. W efekcie końcowym zawsze wychodzi że to kobeta sama w sobie ma być fajna. Jej cycki są miłym dodatkiem ( ale chujowo to brzmi ) do całości

Mężczyzna

shyman

Podrywacz
panowie jaie wymagania :> :shock:

ech i jak tu dogodzic facetom no :D:D

:mrgreen: :mrgreen:
Przecież każdy ma inny gust,jednemu małe,drugiemu średnie itd. tak samo jak kobietą podobają się z zarostem czy bez,zarośnieta klata czy nie,to tylko upodobania nie normy,tak myśle😀

Mężczyzna

mephisto78

Cichy Podglądacz
Kiedyś jak mały byłem tylko małe - sportowe haha A,B. Teraz gusta skręciły ;) C/D/E haha życie...