• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jaki rozmiar piersi podoba się najbardziej?

Mężczyzna

Szczurzysko

Podrywacz
Mam ostatnio małą obsesję na punkcie jednych takich, pięknych, kształtnych i jędrnych piersi. Są doskonałe, cudownie zarysowane i tworzą idealną rzeźbę z linią żeber i mostka. Kiedy są wyeksponowane dla mnie, urzekają aksamitnie gładką skórą bez ani jednej niedoskonałości, pięknie wybarwionymi, cudownie wrażliwymi sutkami z doskonałymi w kształcie otoczkami. Nie wiem jaki mają rozmiar, to nie istotne bo zawsze się do mnie "uśmiechają".

Kobieta

Dark.Amy

Nowicjusz
Moja kumpela ma takie duże, że staniki musi robić na zamówienie. Jest to bardzo uciążliwe. Nawet stroju kąpielowego nie może kupić. No i mówiła, że facetow też takie wielkie cycki do końca nie kręcą, bo jak jest bez stanika to one wiszą.
Ja mam takie między C a D zależy gdzie staniki kupuje. I też takie mi się podobają u dziewczyn

Kobieta

Lesbijka

Biegły Uwodziciel
Moja kumpela ma takie duże, że staniki musi robić na zamówienie. Jest to bardzo uciążliwe. Nawet stroju kąpielowego nie może kupić. No i mówiła, że facetow też takie wielkie cycki do końca nie kręcą, bo jak jest bez stanika to one wiszą.
Ja mam takie między C a D zależy gdzie staniki kupuje. I też takie mi się podobają u dziewczyn
Nie poszaleję z moimi 85b małe;) ale uwielbiam zadbane z pięknym sutkiem i ślicznie zarysowaną listewka mleczną - mniamciuuuu😍😻

Mężczyzna

Witson74

Cichy Podglądacz
No chlopcy teraz sie wykazcie :p jakie piersi podobaja wam sie najbardziej? male takie srednie wieksze czy moze big big ?
Mi osobiście podobają się małe ewentualnie średnie, jakoś duże mi nie zbyt przypadają do gustu, tak samo jest z pośladkami, zdecydowanie bardziej wolę małą zgrabną pupę