• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jaki filmy oglądacie podczas masturbacji?

Mężczyzna

Metalhorsie

Seks Praktykant
Zalwzy od fazy, jaka mnie najdzie. Czasem roznice wiekowe,czasem zbiorowe jechanie w tylek, al o laseczki co biora qytryski do buzi i na cycki... no roznie bywa😁

Mężczyzna

ziutek72

Cichy Podglądacz
Bardzo kręcą mnie lesbijki. A poza tym ostatnio oglądam filmiki z shemale. Tak wiem jestem hetero. Pomimo to mam fantazję, że jestem z shemale i robimy sobie loda. Ale warunek konieczny, że shemale ma mniejszego niż ja.

Mężczyzna

ziutek72

Cichy Podglądacz
Pamięciuwa była ok za młodu. Teraz człowiek się rozleniwił. Ale miało to swój urok jak się myślało o koleżance z klasy. A jak się fantazja spełniła, to było dopiero fajne. Zdarzyło się dwa razy w życiu. Wspominam z uśmiechem do dziś.

Mężczyzna

Erien343

Nowicjusz
Pamięciuwa była ok za młodu. Teraz człowiek się rozleniwił. Ale miało to swój urok jak się myślało o koleżance z klasy. A jak się fantazja spełniła, to było dopiero fajne. Zdarzyło się dwa razy w życiu. Wspominam z uśmiechem do dziś.
Fantazje i myśli są kru wszystkiego bez tego nie ma szans na realizację :D mlodyy nie młody zawsze warto

Mężczyzna

ziutek72

Cichy Podglądacz
Tak zgadzam się, ale znajdź w realu shemale z małym. Pozostaje filmik i Renata Rączkowska. Niestety żyjemy w realnym, a nie idealnym świecie.