• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jaka sztuczna pochwa do 50zł?

wojciech94

Cichy Podglądacz
Chciałbym urozmaicić trochę swoją masturbacje i doznania. Jestem samotnym mężczyzną. Czy w cenie do 50zł można kupić dobrą sztuczną pochwę, która zapewni dobre doznania? Lepsza jest z wibracjami czy bez? Pierwszy raz zdecydowałem się na zakup takiej zabawki, więc na początku chciałbym kupić coś z niższej półki cenowej, a potem jak będę zadowolony to być może zdecyduje się na jakiegoś Fleshlight-a.
Jak macie jakieś konkretne modele w tej półce cenowej, które polecacie to napiszcie.

Eroticking

Nowicjusz
Ciężko wyróżnić jeden model w tej półce cenowej, może zamiast tego lepiej wybrać inny masturbator, gadżet erotyczny dla samotnego mężczyzny? Domyślam się, że zakup bezie w internetowym sklepie erotycznym, tak?

Jakub500

Cichy Podglądacz
Polecam wejść na stronę Gazety Polski seks i wziosc udział w wielkim teście masturbatorow. Dostałem do testowania dwie sztuki ***** i dupke. Porostu bajka dupke zajechalem w kilka dni a ***** nadal ciasna