• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jaka bielizna kobieca najbardziej na Was działa?

Mężczyzna

SkowytMacochy

Seks Praktykant
Zdecydowanie pończochy i szpilki, ale takie powiedzmy eleganckie nie jakieś 30cm szpilki i te obrzydliwe buty striptizerek z filmów. Pończochy bez pasa, rozpinany z przodu stanik z koronki i stringi do kompletu i eleganckie czarne lub czerwone szpilki.

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
A ja właśnie uwielbiam czarne koronkowe pończochy z pasem. Tylko pas musi być zaokrąglony kształt z przodu i z tyłu i nie być za szeroki.

Mężczyzna

EdmundDantes

Podrywacz
Mnie kometnie nie rajcują wszelkiego rodzaju pończochy, póki co nie trafiłem na kobiete w życiu która tego używa , że tak powiem w seksualnych przedbiegach 😉

Mężczyzna

michalek92

Podrywacz
Nooo właśnie, chłopaki dobrze mówią. Nie tylko bielizna, ale całokształt się liczy. Szpilki są ważne. Nawet bardzo. Potrafią podkreślić fajnie nogi oraz pupę. Zupełnie inaczej się układa tyłek w szpilkach. Pończochy też są świetnym bodźcem. Potrafią naprawdę w głowie namieszać. Do tego pas do pończoch. Bielizna zmysłowa, koronkowa. Ciężko tutaj konkretnie wskazać styl, bo każdej kobiecie będzie lepiej w czymś innym. No i tutaj ważna kwestia... Zakupy podczas, których można pokazać się mężczyźnie. Od razu wtedy widać w czym Ci dobrze i co kręci Twojego Pana. Myślę, że to najważniejsza kwestia, która najlepiej pokaże co się podoba Twojemu mężczyźnie. No i oczywiście zaliczycie w ten sposób od razu grę wstępną 😎 Jednak sama bielizna to tylko ozdoba. Trzeba potrafić wprawić swoje ciało w ruch, który rozpali zmysły mężczyzny do czerwoności 😅

Mężczyzna

SławomirS

Cichy Podglądacz
Już słynny szympans Tytus De Zoo wiedział że "nie szata zdobi człowieka lecz człowiek szatę" więc jeśli kobieta dziewczyna ma to coś, to nie potrzeba drogiej, wyszukanej bielizny by zadziałać na nasze emocje.