• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jaka bielizna kobieca najbardziej na Was działa?

Mężczyzna

robi_wm

Nowicjusz
Tak, ale nam kobietom o wiele przyjemniej, seksowniej i kobieo zdejmowac przed przystojniakiem Etam, Yse, Livy, "kwiatki zła", czy inne, niż zestaw jarmarczny z powyższych fotek.
Okropne określenie, "nie wazne co nosicie, rozbierajcie się", ale mnie poniosło przy majówce.
i jak Cię poniosło ?

Mężczyzna

łukowianin40

Cichy Podglądacz
Tak, ale nam kobietom o wiele przyjemniej, seksowniej i kobieo zdejmowac przed przystojniakiem Etam, Yse, Livy, "kwiatki zła", czy inne, niż zestaw jarmarczny z powyższych fotek.
Okropne określenie, "nie wazne co nosicie, rozbierajcie się", ale mnie poniosło przy majówce.
Można zrobić tak że bielizna zostanie na czas zabawy. Pończochy lub stanik czasem służą do skrępowania rąk lub nóg. Jedna kobieta lubi by rozbierał ją facet, inna jak to robi sama. Np gorset najlepiej jak zostaje. Ja bardzo lubię jak zostają pończochy, a reszta znika w trakcie. Znam przypadki gdzie bielizna używana jest jak lejce czy uzda lub bardziej perwersyjnie. Dlatego tą kwestię wolę omówić przed spotkaniem. Moim zdaniem bielizna powinna być wygodna i podnosić jej pewność siebie. Wtedy niezależnie od marki i wzoru bielizny kobieta jest bardziej swobodna, a o to przecież chodzi...

Mężczyzna

DruhBoruch

Podrywacz
Ciężko powiedzieć. Koronkowe majteczki, staniki, strój pielęgniarki, uczennicy - nosiłem to wszystko i nie czułem, żebym był bardziej podniecony.

Mężczyzna

robi_wm

Nowicjusz
pewnie, co kto lubi. kobieta najlepiej wygląda bez niczego, no chyba że to jakiś kaszalot.

Kobieta

TylkoMy

Biegły Uwodziciel
Często mam na sobie pończochy. Kocham nylonowe ze szwem i pas do nich. Od czasu do czasu samonośne. Zależy od sytuacji.

Mężczyzna

PerwersPiss

Cichy Podglądacz
Ja tam wolę w opakowaniu zabawę ohhhh.