Jeżeli to ma być typowo wieczorna wersja to gładkie czarne szorty, albo bokserki. Myślę że w męskiej wersji to minimalizm. Dla mojej partnerki liczy się to że jestem zadbany i świeży przed.
Więc do zdejmowania ma ze mnie jedynie bokserki albo właśnie spodenki..
Co innego jeżeli chodziłoby o ogólny ubiór który jej się podoba, to już inna sprawa
Skoro o tym mowa, to jaka męska bielizna podoba się kobietom? Są tutaj jakieś tendencje?
Czy kobiety wolą oglądać mężczyzn w slipach, bokserkach, stringach, "zwykłych" majtkach, innych, a może najlepiej bez bielizny - gołe tyłki?
Ja najczęściej noszę bokserki. Choć to dla siebie, dla własnej wygody.
Ja mam czarne siatkowe szorty z wycieciami z przodu i z tyłu, przód zakryty ale można odpiąć i jest do czego się dobrać. Lubię przebieranki. Moja partnerka lubi jak ja mam na sobie ponczochy z pasem czy bodystocking. Kreci nas to bardzo.
Sportowa, zakrywajaca co trzeba. Kostiumy jednoczesciowe. Podoba mi sie, jesli dziewczyna dba o swoja wygode i luz, a nie o koronki i wyciecia, by koniecznie sie komus przypodobac.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.