• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jaka bielizna kobieca najbardziej na Was działa?

C

col.Greg

Guest
Hm.....bielizna erotyczna, markowa i wymyslna -zgoda.
Ale u mnie jest tak, że zalezy na kim. Czasem zwykłe ba wełniane majteczki (nie barchany;)) powodują napływ pożądania:p

Mężczyzna

Arno45

Podrywacz
Hm.....bielizna erotyczna, markowa i wymyslna -zgoda.
Ale u mnie jest tak, że zalezy na kim. Czasem zwykłe ba wełniane majteczki (nie barchany;)) powodują napływ pożądania:p
Faktycznie, czasami najprostrze rzeczy wywołują mega pożądanie, prostota zwycięża, byle czyste, zgrabne, z delikatnym wzorkim lub rysunkiem.
Ale żeby nie było, aktualnie spośród wielu kompletów ten rok jest pod znakiem body, open w kroku, koloru ciemno czerwonego,
Czarne komplety poszły w odstawkę.

Kobieta

Panties

Cichy Podglądacz
Takie dupsko i majty ❤️
pic_6_big.jpg

Mężczyzna

Vojtek

Podrywacz
Zdecydowanie rajstopy 😋 Sam je codziennie noszę i wraz z żoną i naszymi przyjaciółmi nie wyobrażam sobie seksu bez nich ☺️ Mogą być też pończochy i stanik, który łatwo zdjąć 🙂

Mężczyzna

grigorek

Seks Praktykant
Lubicie, gdy Wasze kobiety zakaldają jakaś seksowna bieliznę? Możecie wstawać linki, jaka bielizna najbardziej Wam się podoba.
Moja kobieta ma kilka zestawów bielizny erotycznej.Są to w dużej mierze bodystocking.Począwszy od zmysłowych a skończywszy na mega jak ja to nazywam "kurewewskich" czyli osłaniających całkowicie cycki i cipkę 😁 Ma również skórzany stanik z wycięciami na cycki i klamrami zaciskowymi na sutki.Do tego obowiązkowo szpilki

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
W sumie jest parę takich rzeczy...
Co lubię:
- pończochy na pasie - złoto to jest <3
- body
- figi brazylijskie
- figi z wycięciami w strategicznych miejscach :D
- seksi stroje, ale nie przesadnie roznegliżowane

Dla mnie najlepszy kolor bielizny, to czarny, biały, różowy, błękitny

Nie lubię - stringów, które wyglądają jakby były kawałkiem sznurka....

Dodatki:
- korek analny w postaci kity
- mini
- mokra biała koszulka bez stanika <3
- moja biała koszula i nic więcej <3 <3 <3