• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jak zrobić przyjemność kobiecie językiem?

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Ja nadal jestem za opcją, która już padła wcześniej. Rozmawiać. Ja np. nie przepadam za minetką, co by tam nie wyprawiał. Wolę w to miejsce rimming. Każda z nas jest inna, to co zadziała na jedną, drugą może męczyć.
O, teraz jak dostałam lajka to zobaczyłam, że muszę co nieco odszczekać. Miałam ostatnio tak dobrze zrobioną minetkę, że doszłam w ten sposób pierwszy raz od bardzo dawna. I chyba muszę zmienić zdanie na ten temat ;)

Mężczyzna

Mkawa

Nowicjusz
Z doświadczenia wiem, że kluczowa jest tutaj gra wstępna i nakręcanie, drażnienie partnera, całowanie, już prawie prawie ale jednak język się oddala, a dziewczyna cała drży bo nie wie kiedy i czego się spodziewać, uwielbiam tak robić, a jeszcze opaska na oczy i związane ręce i nogi :3

Mężczyzna

Jedenon

Podrywacz
Ale paluszki też lubisz?
40693781.gif

Np... tak?

Kobieta

RoseGold

Podrywacz
O, teraz jak dostałam lajka to zobaczyłam, że muszę co nieco odszczekać. Miałam ostatnio tak dobrze zrobioną minetkę, że doszłam w ten sposób pierwszy raz od bardzo dawna. I chyba muszę zmienić zdanie na ten temat ;)
Super, cieszę się! Boże Saanvi jak dla mnsie mineta to życie... :)