• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jak zrealizować taką fantazje??

Mężczyzna

On_serio

Cichy Podglądacz
Hej
Mam 30 lat, jestem przystojny, nie narzekam na brak powodzenia. Jednak mam taką fantazję, że chciałbym żeby obca dziewczyna patrzyła jak ja się masturbuje, lub chociaż zrobić to w jej obecności.
Czy myślicie, że taka fantazja jest możliwa do zrealizowania? Nie chce mi się wierzyć, że nie ma w Polsce dziewczyny, która chciała by zobaczyć jak facet osiąga orgazm. Gdzie znaleźć taką wariatkę?
Wiem że są panie do towarzystwa, ale to nie to samo.

S

sheepdog

Guest
Hej
Mam 30 lat, jestem przystojny, nie narzekam na brak powodzenia. Jednak mam taką fantazję, że chciałbym żeby obca dziewczyna patrzyła jak ja się masturbuje, lub chociaż zrobić to w jej obecności.
Czy myślicie, że taka fantazja jest możliwa do zrealizowania? Nie chce mi się wierzyć, że nie ma w Polsce dziewczyny, która chciała by zobaczyć jak facet osiąga orgazm. Gdzie znaleźć taką wariatkę?
Hej, napisz mi bliżej w czym się wyraża Twoje powodzenie. Masz dużo dziewczyn, czy jak?. Ogladają sie za toba. Może ja też mam a nie potrafię tego odczytac. Weż pomóż!:);)

Mężczyzna

Sebersik

Cichy Podglądacz
Hej
Taka fantazja nie powinna być trudna do zrealizowania. Dużo dziewczyn na pewno coś takiego kręci.

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
Zależy jak Ci na tym zależy :)
Jak chcesz to zrealizować za darmo, to trochę zachodu będzie Cię to kosztować.
Jak chcesz to ogarnąć bez wysiłku ale koszta nie są problemem to za myślę 200 złotych każda diva zrealizuje Twoją fantazję z radością.

Mężczyzna

otwartynawiele

Cichy Podglądacz
Hej
Pomysł sztos też by mnie to kręciło ale przy mojej przyjaciółce było by jeszcze fajniej 🙊

Mężczyzna

Wacław

Seks Praktykant
Parking przed dużym sklepem...i zawsze się jakaś pani znajdzie. Mnie dwa razy panie "przyłapały" i obserwowały tak długo aż skończyłem.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry