• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak znaleść dziewczynę na Cyber sex w internecie

niewolnik

Cichy Podglądacz
może macie jakiś sprawdzony sposób na podryw żeby dziewczyna się zgodziła na cyber sex w kamerce
jakie macie na to sposoby co myślcie może dać ogłoszenie tylko na jakiej stronie

A

Anika

Guest
W sumie tak jak radzi kolega wyżej, najszybsza droga choć trochę Cię będzie kosztować. Za friko to albo będziesz miał farta i trafisz na jakąś niemożebnie napaloną (bardzo wątpliwe) albo trzeba sobie "poderwać" i nawiązać relację (tak, tak, da się to zrobić przez monitor). Samo napisanie "hej szukam laski na kamerkę" jest raczej z góry skazane na porażkę.

A

artkam

Guest
Ludzie, ludzie, jakich to czasow dozylem gdzie chlop pyta w internetach o to jak laske w internetach na cyber zabawe przed kam namowic. Chyba juz pora na zmiane swiata zywych na swiat umarlych.

M

Marcin1988

Guest
Ludzie, ludzie, jakich to czasow dozylem gdzie chlop pyta w internetach o to jak laske w internetach na cyber zabawe przed kam namowic.

Nie czepiaj się, ludzie są różni i mają różne rozterki. I nie takie pytania internet już widział.

Mężczyzna

jamesoon

Erotoman
Zrób sobie kanał na showup i czekaj, niekiedy laseczki są napalone potem zabierasz ja na priv kam np Skype i czadu

wysoki92

Cichy Podglądacz
Nie chcę być niemiły, ale proponowałbym zacząć od poprawnego pisania. Dziewczyną nie jestem, ale to dla mnie taka podstawa jeśli mam się z kimś zabawić w ten sposób, podejrzewam że wiele, jeśli nie większość kobiet, ma tak samo.

bolo41

Nowicjusz
Za friko to albo będziesz miał farta i trafisz na jakąś niemożebnie napaloną (bardzo wątpliwe).

Nie wiem skąd takie wnioski że kobieta żeby chciała cybrować to musi być bardzo podniecona. Kobiety i tu uwaga rozwalę niektórym postrzeganie świata tak samo podniecają się co mężczyźni i co więcej masturbują się i bardzo często mają wieksze potrzeby niż mężczyźni. Pytanie dlaczego nie cybrują (uprawiają seks) tak chętnie jak mężczyźni? Wychowanie, normy społeczne wtłoczone w głowy, strach przed osądzeniem, potępieniem przez otoczenie no i też chęć zarobienia, zyskania na swojej seksualności. Tylko tyle i aż tyle.