• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak urozmaicić życie erotyczne?

Bartus.zsz

Cichy Podglądacz
Mam pytanie,bo jestem z dziewczyna juz ponad 6 miesiecy,i juz sie kochalismy w zasadzie nie raz,i chcielismy sobie w nasze zycie erotyczne dodac jakies rzeczy..i macie moze jakies pomysly jak mozna sobie urozmaicic nasze zycie erotyczne..????prosze o pomoc...:)

sii

Biegły Uwodziciel
ej poprostu robice wszystko to co wydaje wam sie dziwne aczkolwiek podniecajace :D to nie musi byc normalne zeby bylo przjemne :) wizanko :D zabawy :D itd itd tutaj trzeba uruchomic wyobraznie :p

Bartus.zsz

Cichy Podglądacz
seksu oralnego juz probowalism i jest to bardzo przyjemnie i dla mnie i dla mojej dziewczyny...w lekarza tez juz sie bawilismy,ale chcielibysmy jeszcze zrobic cos nowego razem.....:):):)

p1tbull

Seks Praktykant
No wiec mozecie jeszcze sprubowac jakis eksperymetow z jedzeniem moze jakas bita smietana albo budyn :D albo niewiem truskawki cokolwiek sprubujcie bedzie fajne na bank

młoda

Podrywacz
Fajne ciuszki, może jakiś element z wibratorem, robienie zdjątek/kręcenie filmu, poker albo inna karciana gra na rozkazy etc.

p1tbull

Seks Praktykant
Jak widzisz jest bardzo duzo mozliwosci, na urozmaicenie sobie seku mozecie sobie wybrac cos fajnego z wymienionych propozycji.

Młody18

Biegły Uwodziciel
Erotyczny monopol, bardziej wyszukane pozycje, może seks analny albo dziki namiętny seks bez uprzedzenia, zabawy z wiązaniem oczu i rąk ?? Pokombinujcie i zróbcie to co tylko wam do głowy przyjdzie :wink:

My_misiaczki

Cichy Podglądacz
Przerwa.

Umówcie się tak na tydzien bez, na trzeci dzień poczekaj aż będzie coś pichcić w kuchni, podejdź od tyłu i całując w szyję mocno złap za pośladki.

Doprowadź żeby skończyło się na jeźdźca na stole kuchennym (o ile jest stabilny), ew inny stół. MOCNO I SZYBKO - bez czułości i gry wstępnej.
I.. pozbieraj ważniejsze przedmioty z podłogi, ona zmoczy wszystko... Przynajmniej moja była tak robiła :wink: :oops:

Słonko11

Nowicjusz
Seks w każdym miejscu wydaje się niesmowity, jeżeli jest w nim odrobinę zaskoczenia, namiętności i przede wszystkim jeśli jest "niezaplanowany"....

Steffa

Cichy Podglądacz
Re:

p1tbull napisał:
No wiec mozecie jeszcze sprubowac jakis eksperymetow z jedzeniem moze jakas bita smietana albo budyn :D albo niewiem truskawki cokolwiek sprubujcie bedzie fajne na bank
pewnie, z zarciem we twarzy będzie podniecać, jakieś chrząstki , fuuu..

Manfred

Cichy Podglądacz
moim zdaniem udany seks to jest wtedy gdy odpowiednia się zadba o gre wstępną bo bez niej wlasnie zaczynają się eksperymenty :) ja lubie całować moją lady po całym ciele albo rozpoczynać zabawy od wspolnego prysznicu :) poszukując pomysłów na grę wstępnę natrafiłem na wskazówki w artykule "niestandardowa gra wstępna" być moze ktos skorzystam sam staram sie zeby nie wkradła się rutyna :)