Ja uwielbiam ja jędrne pośladki kobiety uderzają o moje jądra i tą ciasność cipki i ciepełko.Pytanie do kobiet: jak często wybieracie pozycję na jeźdzca i który jej wariant odpowiada wam najbardziej? Co "technicznie" sprawia wam trudności?
Pytanie do panów: lubicie kiedy przejmujemy kontrolę? Jakie ruchy sprawiają wam największą przyjemność?
W przypadku jeźdzca to ciężko o ciasnośćJa uwielbiam ja jędrne pośladki kobiety uderzają o moje jądra i tą ciasność cipki i ciepełko.
Nie wiem. Ale ja coś czułem jak mnie ujeżdżała i mega mi się to podobało. Były momenty, że na samą myśl o tej kurtyzanie przyrodzenie nabrzmiewało kiedy już byłem w domu.W przypadku jeźdzca to ciężko o ciasność
A jeśli miałbyś wybrać jeden wariant to byłby przód czy tył?Uwielbiam kiedy moja kobieta mnie dosiada, wspaniale jest widziec jej cialo kiedy tak intensywnie pracuje, przy pozycji przodem do mnie , oczywiscie dodatkowo moge piescic jej pieknie jedrne stojace piersi, obie wersje ujezdzania sa bardzo fajne i godne polecenia.
Chętnie poczytam o technikach jakie stosowała owa kurtyzanaNie wiem. Ale ja coś czułem jak mnie ujeżdżała i mega mi się to podobało. Były momenty, że na samą myśl o tej kurtyzanie przyrodzenie nabrzmiewało kiedy już byłem w domu.
O ujeżdżaniu TyłemW tym miejscu należy pamiętać, że ruch - "góra dół" przy odwróconym jeźdźcu może okazać się kontuzjogenny, bezpieczniejszy jest ten - w przód i w tył o ile wiecie o czym mówię
Włożenie palca w tylną dziurkę przy odwróconym jeźdźcu.Jakie ruchy sprawiają wam największą przyjemność?
Szybkie, krótkie ruchy tył przódPytanie do kobiet: jak często wybieracie pozycję na jeźdzca i który jej wariant odpowiada wam najbardziej? Co "technicznie" sprawia wam trudności?
Pytanie do panów: lubicie kiedy przejmujemy kontrolę? Jakie ruchy sprawiają wam największą przyjemność?
Przod , jest wygodniejszy dla partnerki i daje wiecej mozliwosci niz tylnia wersja.A jeśli miałbyś wybrać jeden wariant to byłby przód czy tył?
Eeee... Ciaśniutko jestW przypadku jeźdzca to ciężko o ciasność
A co z ruchami kolistymi?ruch - "góra dół" przy odwróconym jeźdźcu może okazać się kontuzjogenny, bezpieczniejszy jest ten - w przód i w tył
Jeśli nie wyskakujesz na ten moment z partnerki to jesteś bezpiecznyA co z ruchami kolistymi?
O tak pieszczoty cycuszkow są tutaj bardzo ważne . Jest wtedy mega odjazd . Też to lubię.Lubimy...dodatkowo wspaniale jest zajac sie cycuszkami naszej pani.
Uwielbiam czuć kiedy kobiecie jest dobrzeO tak pieszczoty cycuszkow są tutaj bardzo ważne . Jest wtedy mega odjazd . Też to lubię.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Jak często to robicie panie ? | Masturbacja | 28 | |
P | Lubicie patrzeć jak ona sie bawi i na odwrót? | Masturbacja | 3 | |
Jak podrywacie refleksje | Seks | 15 | ||
G | Jak powiększyć wytrysk | Porady seksualne | 5 | |
Y | Mięśnie kegla jak użyć ? | Porady seksualne | 1 |