• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak szybko dojść, jak przyśpieszyć orgazm?

asd

Cichy Podglądacz
czytam te forum od dosc dawna a niedawno sam przezylem swoj pierwszy raz i ze mna chyba jest cos nie tak ;/ ciagle powtarzaja sie tematy ze wasze drugie polowki plci brzydkiej dochodza zbyt wczesnie ;/ ja natomiast kochajac sie z moja miloscia doprowadzam ją a sam mimo ze jestem straaaaaaaaasznie podniecony i staram sie najbardziej jak potrafie to dochodze gdy ona juz ledwo dyszy ;/ czasem nawet juz nie chce jej meczyc i koncze przed moim orgazmem a wtedy ona narzeka ze chce zebym mial orgazm. pytanie brzmi , co mam zrobic zeby dojsc szybciej ? naprawde staram sie ze wszystkich sil, poprostu mam taka nature ze dlugo dochodze ;/ CO ZROBIC BYM DOSZEDL SZYBCIEJ !

jest jeszcze druga sprawa , jak mam juz ten pierwszy orgazm , odczekam z 30 minut to na drugi juz nie ma szans ;/ podniecam sie moj siurek jest gotowy ale kochamy sie kochamy kochamy i kochamy a ja nic. zeby dojsc za drugim razem musimy sie kochac pare godzin (z przerwami oczywiscie ;p) czy moze cos z moimi jajkami nie tak ? moze za wolno porodukuje plemniczki i nie moge tak czesto sie kochac ?

ps: bez prezerwatywy wystepuje ten problem, a z prezerwatywa (normalna , nie zadna przedluzajaca stosunek) to juz w ogole poraszka ;/

prosze o pomoc

wstydliwa20

Nowicjusz
Re: orgazm

Pozazdrościć, ze strony kobiety oczywiście, bo w moim związku to ja nigdy nie mogę dojść a mój partner nie ma z tym problemu.

No niestety zdarza się i tak. Może potrzeba trochę wprawy. Mam tu na myśli to, że może z czasem się coś zmieni i nie będziesz miał problemu z orgazmami. Może to się jakoś ureguluje i za każdym następnym razem, będzie tak jak Ty chcesz.
A co do tego: "jest jeszcze druga sprawa , jak mam juz ten pierwszy orgazm , odczekam z 30 minut to na drugi juz nie ma szans ;/ podniecam sie moj siurek jest gotowy ale kochamy sie kochamy kochamy i kochamy a ja nic." mam nadzieję, że nie masz tu na myśli wytrysku tylko zwykłego orgazmu spowodowanego podnieceniem bo jak wiadomo, rzadko kiedy mężczyzna jest w stanie mieć drugi wytrysk po niedawno odbytym stosunku.

gosiaa

Cichy Podglądacz

wstydliwa20 napisał:
bo jak wiadomo, rzadko kiedy mężczyzna jest w stanie mieć drugi wytrysk po niedawno odbytym stosunku.

To trafiałaś chyba na jakiś feralnych, hehe :) Ja mam zupełnie inne doświadczenia.

A co do kłopotu autora - z poprzednim moim chłopakiem też było podobnie na początku. Kumpel mu poradził banalną rzecz: dwa tygodnie bez jakiegokolwiek seksu, nawet ręcznie, a jak już będzie maksymalnie napalony, to niech spróbuje jeszcze raz. Więcej problemu nie było :)
A jeżeli to nie pomoże, to ja myślę, że musisz się wyluzować. Może podświadomie starasz się, żeby być świetnym w łóżku i stąd jakaś blokada. Moim zdaniem, choć jest to dość kontrowersyjne, dwa drinki na wyluzowanie się i wskakuj śmiało pod kołdrę.

asd

Cichy Podglądacz

dzieki wielkie za pomoc ;] problemu juz nie ma , tkwil on w stresie. w kazdej chwili ktos mogl wejsc do domu , kot wchodzil nam ciagle pod koldre a najbardziej mnie stresowalo te ze moja mila byla zawiedzina ze nie moge dojsc a ja probowalem ja zadowolic na sile ;] juz wiem ze nie tedy droga. relax ! w koncu o to w tym chodzi no nie ? ;] a co do kolejnych wytryskow tez juz nie mam problemu , odczeczkam z godzine po pierwszym razie i jest wytrysk <radocha> oczywiscie nie taki jak ten pierwszy za drugim razem to zaledwie pare kropelek ;] nie wiem jak byloby z kolejnymi , pewnie nic by nie polecialo ;p

dzieki wielkie jeszcze raz