• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak się masturbować

Mężczyzna

tomasz123

Cichy Podglądacz
Macie jakieś sposoby aby podczas masturbacji odczuwać to co podczas seksu?
Ja zaliczyłem kobiete tylko 2 razy w życiu i tak mi się to spodobało, że nie mogę przestać o tym myśleć ale nie mam z kim tego robić

Mężczyzna

Zefir

Nowicjusz
Weź dwie gąbki do zmywania naczyń lateksową rękawiczkę butelkę po coca-coli obetnij spód butelki do środka włożysz dwie gąbki i rękawiczka rękawiczkę zawiń w taki sposób żeby była między dwiema gąbkami i koniec rękawiczki do zewnątrz i nałóż na butelkę powinna ci z tego wyjść cipka

Kobieta

julita38

Cichy Podglądacz
Uważam, że najlepszą metoda jest odkładanie orgazmu. Np masturbacja z rana lub po pracy i tuż przed ograzmem trzeba zrobić przerwę. Chwila odpoczynku i tak 2-3 razy ale nie odprowadzając do orgazmu. Sam orgazm można sobie zafundować np na koniec tygodnia.

Mężczyzna

Deedawid

Cichy Podglądacz
Uważam, że najlepszą metoda jest odkładanie orgazmu. Np masturbacja z rana lub po pracy i tuż przed ograzmem trzeba zrobić przerwę. Chwila odpoczynku i tak 2-3 razy ale nie odprowadzając do orgazmu. Sam orgazm można sobie zafundować np na koniec tygodnia.
Polecam też to zauważyłem że można się zabawiać ale bez zakończenia i właśnie tak na koniec tygodnia jest mega przyjemnie :)

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry